reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
boziu dziewczynki wciąz walczę z niedoczasem, czytam w autobusie z rana więc jestem na bieżąco, ale nie lubię pisać z tel postów, w pracy nie mam totalnie czasu, non-stop jestem na wysokich obrotach i w biegu...
zaczyna mi się śluzik i powoli odliczam dni do staranek!!!! wciążż niedowierzam....

boziu dziewczynki wciąz walczę z niedoczasem, czytam w autobusie z rana więc jestem na bieżąco, ale nie lubię pisać z tel postów, w pracy nie mam totalnie czasu, non-stop jestem na wysokich obrotach i w biegu...
zaczyna mi się śluzik i powoli odliczam dni do staranek!!!! wciążż niedowierzam....
no to mężowi jakiś wzmacniacz i do dzieła!!! trzymamy kciuki

Niedoczas to problem juz na skale globalna :) taka kolejna choroba cywilizacyjna ;)
3mam kciuki za staranka :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi, będzie dobrze, zobaczysz...
ja po stracie nie czekałam w ogóle. różne szkoły są.
ale moja obecna ginka zaleca nawet 3 miesiące. nie wiem od czego to zależy. ale co tam - 1 cykl to nic. a potem będzie już ok. zobaczysz.:tak:

No ja własnie też nie wiem czy czekać. Ginka powiedziała, że lepiej do tej pierwszej @ spasować. Ale i też jak nie damy rady to Nas nie oskalpuje ;) Fizycznie czuję się świetnie ... psychicznie ? I chciałabym i boję się. Mam uczucia coś na wskroś '' wciskania gazu do dechy z jednakowym hamowaniem do zera''

Witam jestem nowa ...staramy się z mężem o dzidziusia od stycznia. ...czyli to już trochę trwa...niestety mamy utrudnione zadanie ponieważ mój mąż pracuje w innym mieście i zostają nam tylko weekendy.... mała nadzieje ze tym razem udało się ...jego przyjazd wypada w dni płodne a owolucja miałam mieć w poniedziałek. ...niestety nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test ...negatywny okres mam dostać w poniedziałek i pewnie tak będzie

reklama
Witam jestem nowa ...staramy się z mężem o dzidziusia od stycznia. ...czyli to już trochę trwa...niestety mamy utrudnione zadanie ponieważ mój mąż pracuje w innym mieście i zostają nam tylko weekendy.... mała nadzieje ze tym razem udało się ...jego przyjazd wypada w dni płodne a owolucja miałam mieć w poniedziałek. ...niestety nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test ...negatywny okres mam dostać w poniedziałek i pewnie tak będzie
Witamy[emoji5]jak okres w poniedziałek to dziś tylko beta mogła coś wskazać Na test za wcześnie...zatem trzymam kciuki dalej[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry