reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Od 17 stycznia biorę Visanne , bo po laparo wyszły mi drobne ogniska endometriozy więc może to właśnie to. Miałam chwilę odpoczynku od starań. Teraz aż boję się do nich wrócić. Dałam sobie też czas , jak do końca roku się nie uda zajść w ciążę to już daję sobie spokój.

reklama
Od 17 stycznia biorę Visanne , bo po laparo wyszły mi drobne ogniska endometriozy więc może to właśnie to. Miałam chwilę odpoczynku od starań. Teraz aż boję się do nich wrócić. Dałam sobie też czas , jak do końca roku się nie uda zajść w ciążę to już daję sobie spokój.
a jak sytuacja z mezem? lepiej juz

Witam nowe staraczki :)

U nas też pochmurno byłam z córką na ostatnim zastrzyku ale i tak się martwie bo od szyji do stóp ma taką skórę dziwną skórę jak byłyśmy na pogotowiu to powiedziała że to od gorączki ale gorączki już któryś dzień nie ma a to dalej jest jutro na kontrolę zobaczymy co powie ...

Co do witamin lykam donga i Olimp ferti lady no i mumomega no i siemię lniane pije ale muszę porównać skład tabletek z CV bo wydaje mi się że podobny sklad a taniej wychodzi ...

Zabieram się za obiad ale mam lenia :p

Witam nowe staraczki :)

U nas też pochmurno byłam z córką na ostatnim zastrzyku ale i tak się martwie bo od szyji do stóp ma taką skórę dziwną skórę jak byłyśmy na pogotowiu to powiedziała że to od gorączki ale gorączki już któryś dzień nie ma a to dalej jest jutro na kontrolę zobaczymy co powie ...

Co do witamin lykam donga i Olimp ferti lady no i mumomega no i siemię lniane pije ale muszę porównać skład tabletek z CV bo wydaje mi się że podobny sklad a taniej wychodzi ...

Zabieram się za obiad ale mam lenia :p
zdrowka dla corci,co masz na obiadek?

Z witamin to biorę tylko magnez forte, ale to dlatego, że od miesiąca mam drętwienia lewej strony ciała. Lekarz mówi, że to od kręgosłupa (czuję, że mam słaby kręgosłup) i wysłał mnie na rtg kręgosłupa. No i idę po tym jak dostanę okres. Niby z mężem nie szalejemy w dni płodne, ale też nie uważamy jakoś bardzo, więc wolę nie ryzykować naświetlania jeśli na 100% nie będę pewna, że ciąży nie ma.

Właśnie! Co robicie na obiad? Ja mam bigos z wczoraj i nie wiem czy coś dorobię jeszcze.

Z witamin to biorę tylko magnez forte, ale to dlatego, że od miesiąca mam drętwienia lewej strony ciała. Lekarz mówi, że to od kręgosłupa (czuję, że mam słaby kręgosłup) i wysłał mnie na rtg kręgosłupa. No i idę po tym jak dostanę okres. Niby z mężem nie szalejemy w dni płodne, ale też nie uważamy jakoś bardzo, więc wolę nie ryzykować naświetlania jeśli na 100% nie będę pewna, że ciąży nie ma.

Właśnie! Co robicie na obiad? Ja mam bigos z wczoraj i nie wiem czy coś dorobię jeszcze.
ja wczoraj wieczorem rosol ugotowalam na dzis a potem zrobie z niego pomidorowke

Gulasz z jakiego mięsa najczęściej robicie?

Pomidorówka u nas gości przynajmniej raz w tygodniu. To chyba ulubiona zupa dzieci :p

reklama
Do góry