reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry! Witam się nieśmiało. Straram się prawie dwa lata o drugie dziecko. Teraz mam przerwę ale niedługo kończę leczenie i wracam go gry . Pozdrawiam

Hejo!

Co za piękny dzień!

Kolekcjonerka to tak jak ja! Chciałabym już, ale wiem, że muszę poczekać.

Ja akurat jestem z tych, które mają krótkie cykle 24-26 dni.

Lux zaraz od Ciebie i do mnie dojdą chmurzyska :-p

Yesenia witaj! Ja wychodzę z założenia, że dzieci same decydują,kiedy chcą przyjść na świat. Myślę, że Wasz maluch ma konkretny plan :-D ALe cóż - trzeba uzbroić się w cierpliwość i o jest najgorsze.

reklama
No witaminy są bardzo ważne. A po zimie jesteśmy całkiem wyjalowieni. Pamiętajcie że te wszystkie witamin owe zakecenia co piszą ze 100% zapotrzebowania w jednej tabletce to jest minimalne minimum do tego żeby nasz organizm był w stanie wziąć oddech czy palcem ruszyć... Dlatego jak wezmiecie jakieś Multiwitamine dwie czy trzy tabletki (wiadomo ze one i tak nie wchlaniaja się tak jak z pożywienia i to ze pisze na opakowaniu 100% to nasz organizm juz szaleje w witaminkowej ekstazie ;) ) a w ciazy tym bardziej potrzebuje my tego wszystkiego bo dziecko sobie poradzi i wyssie z nas co do miligrama jeśli będzie mu tyle potrzeba a nasz organizm nagle ze zdrowego będzie wyglądał jak z kostnicy.

Do góry