reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry! Witam się nieśmiało. Straram się prawie dwa lata o drugie dziecko. Teraz mam przerwę ale niedługo kończę leczenie i wracam go gry . Pozdrawiam

Hejo!

Co za piękny dzień!

Kolekcjonerka to tak jak ja! Chciałabym już, ale wiem, że muszę poczekać.

Ja akurat jestem z tych, które mają krótkie cykle 24-26 dni.

Lux zaraz od Ciebie i do mnie dojdą chmurzyska :-p

Yesenia witaj! Ja wychodzę z założenia, że dzieci same decydują,kiedy chcą przyjść na świat. Myślę, że Wasz maluch ma konkretny plan :-D ALe cóż - trzeba uzbroić się w cierpliwość i o jest najgorsze.

reklama
No witaminy są bardzo ważne. A po zimie jesteśmy całkiem wyjalowieni. Pamiętajcie że te wszystkie witamin owe zakecenia co piszą ze 100% zapotrzebowania w jednej tabletce to jest minimalne minimum do tego żeby nasz organizm był w stanie wziąć oddech czy palcem ruszyć... Dlatego jak wezmiecie jakieś Multiwitamine dwie czy trzy tabletki (wiadomo ze one i tak nie wchlaniaja się tak jak z pożywienia i to ze pisze na opakowaniu 100% to nasz organizm juz szaleje w witaminkowej ekstazie ;) ) a w ciazy tym bardziej potrzebuje my tego wszystkiego bo dziecko sobie poradzi i wyssie z nas co do miligrama jeśli będzie mu tyle potrzeba a nasz organizm nagle ze zdrowego będzie wyglądał jak z kostnicy.

Do góry