reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Od 17 stycznia biorę Visanne , bo po laparo wyszły mi drobne ogniska endometriozy więc może to właśnie to. Miałam chwilę odpoczynku od starań. Teraz aż boję się do nich wrócić. Dałam sobie też czas , jak do końca roku się nie uda zajść w ciążę to już daję sobie spokój.

reklama
Od 17 stycznia biorę Visanne , bo po laparo wyszły mi drobne ogniska endometriozy więc może to właśnie to. Miałam chwilę odpoczynku od starań. Teraz aż boję się do nich wrócić. Dałam sobie też czas , jak do końca roku się nie uda zajść w ciążę to już daję sobie spokój.
a jak sytuacja z mezem? lepiej juz

Witam nowe staraczki :)

U nas też pochmurno byłam z córką na ostatnim zastrzyku ale i tak się martwie bo od szyji do stóp ma taką skórę dziwną skórę jak byłyśmy na pogotowiu to powiedziała że to od gorączki ale gorączki już któryś dzień nie ma a to dalej jest jutro na kontrolę zobaczymy co powie ...

Co do witamin lykam donga i Olimp ferti lady no i mumomega no i siemię lniane pije ale muszę porównać skład tabletek z CV bo wydaje mi się że podobny sklad a taniej wychodzi ...

Zabieram się za obiad ale mam lenia :p

Witam nowe staraczki :)

U nas też pochmurno byłam z córką na ostatnim zastrzyku ale i tak się martwie bo od szyji do stóp ma taką skórę dziwną skórę jak byłyśmy na pogotowiu to powiedziała że to od gorączki ale gorączki już któryś dzień nie ma a to dalej jest jutro na kontrolę zobaczymy co powie ...

Co do witamin lykam donga i Olimp ferti lady no i mumomega no i siemię lniane pije ale muszę porównać skład tabletek z CV bo wydaje mi się że podobny sklad a taniej wychodzi ...

Zabieram się za obiad ale mam lenia :p
zdrowka dla corci,co masz na obiadek?

Z witamin to biorę tylko magnez forte, ale to dlatego, że od miesiąca mam drętwienia lewej strony ciała. Lekarz mówi, że to od kręgosłupa (czuję, że mam słaby kręgosłup) i wysłał mnie na rtg kręgosłupa. No i idę po tym jak dostanę okres. Niby z mężem nie szalejemy w dni płodne, ale też nie uważamy jakoś bardzo, więc wolę nie ryzykować naświetlania jeśli na 100% nie będę pewna, że ciąży nie ma.

Właśnie! Co robicie na obiad? Ja mam bigos z wczoraj i nie wiem czy coś dorobię jeszcze.

Z witamin to biorę tylko magnez forte, ale to dlatego, że od miesiąca mam drętwienia lewej strony ciała. Lekarz mówi, że to od kręgosłupa (czuję, że mam słaby kręgosłup) i wysłał mnie na rtg kręgosłupa. No i idę po tym jak dostanę okres. Niby z mężem nie szalejemy w dni płodne, ale też nie uważamy jakoś bardzo, więc wolę nie ryzykować naświetlania jeśli na 100% nie będę pewna, że ciąży nie ma.

Właśnie! Co robicie na obiad? Ja mam bigos z wczoraj i nie wiem czy coś dorobię jeszcze.
ja wczoraj wieczorem rosol ugotowalam na dzis a potem zrobie z niego pomidorowke

Gulasz z jakiego mięsa najczęściej robicie?

Pomidorówka u nas gości przynajmniej raz w tygodniu. To chyba ulubiona zupa dzieci :p

reklama
Do góry