reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

i jak patrze na te laski, ktore urodzily lub sa w ciazy to se mysle, ciekawe ile z nich musialo walczyc by zajsc a ilu sie udalo od razu
Luxi mam to samo juz nie patrzę ze zloscia taka czy inna a jej się udało teraz myślę ile musiała przejsc ile nocy przeplakac żeby mieć ten brzucho. I mam jeszcze więcej szacunku do tego stanu i wiem ze niby ciąża to nie choroba to jest to bardzo kruczyca stan który z godziny na godzinę może się diametralnie zmienić

reklama
Luxi mam to samo juz nie patrzę ze zloscia taka czy inna a jej się udało teraz myślę ile musiała przejsc ile nocy przeplakac żeby mieć ten brzucho. I mam jeszcze więcej szacunku do tego stanu i wiem ze niby ciąża to nie choroba to jest to bardzo kruczyca stan który z godziny na godzinę może się diametralnie zmienić
fakt boli mnie jak an fb widze fotki z usg, czy jak sie urodza dzieci, ale nie zazdroszcze, jedynie mi przykro, ze ktos ma a ja nie

Witaj kolekcjonerska ! Juz poprawiam ;)

oby jak najszybciej mijał czas i pojawiały się stosowne cyferki dotyczące moich cykli i @.... ech....
nie mogę się doczekać : )
przy staraniach o pierwsze dziecko nastawiałam się na długie próby i porażki. Brałam tabletki anty. non-stop kilka ładnych lat) więc obawiałam się kłopotów z zajściem w pierwszą ciążę. A tu niespodzianka - udało się nam za pierwszym razem.

Czas pokaże jak będzie przy kolejnych staraniach: )

Dziewczyny normalnie jak maszynki :D nie nadaze przeczytać a co dopiero odpisać której z Was :D

Wiem że to błąd ale ja czułe ukłucie zazdrości :/ wale się wtedy w czoło za tą głupotę ...

Witam nowe staraczki ...

Co do mojej straty chyba nie Przeżyłam jej mocno bo nie widziałam serduszka w sumie nie było zarodka i może dlatego przeszłam 'normalnie' a po drugie córka wypełnia większą część czasu ... Jedynie teraz jak idzie maj i ja bym rodzić miała to mnie ściska ...

reklama
Do góry