reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

i jak patrze na te laski, ktore urodzily lub sa w ciazy to se mysle, ciekawe ile z nich musialo walczyc by zajsc a ilu sie udalo od razu
Luxi mam to samo juz nie patrzę ze zloscia taka czy inna a jej się udało teraz myślę ile musiała przejsc ile nocy przeplakac żeby mieć ten brzucho. I mam jeszcze więcej szacunku do tego stanu i wiem ze niby ciąża to nie choroba to jest to bardzo kruczyca stan który z godziny na godzinę może się diametralnie zmienić

reklama
Luxi mam to samo juz nie patrzę ze zloscia taka czy inna a jej się udało teraz myślę ile musiała przejsc ile nocy przeplakac żeby mieć ten brzucho. I mam jeszcze więcej szacunku do tego stanu i wiem ze niby ciąża to nie choroba to jest to bardzo kruczyca stan który z godziny na godzinę może się diametralnie zmienić
fakt boli mnie jak an fb widze fotki z usg, czy jak sie urodza dzieci, ale nie zazdroszcze, jedynie mi przykro, ze ktos ma a ja nie

Witaj kolekcjonerska ! Juz poprawiam ;)

oby jak najszybciej mijał czas i pojawiały się stosowne cyferki dotyczące moich cykli i @.... ech....
nie mogę się doczekać : )
przy staraniach o pierwsze dziecko nastawiałam się na długie próby i porażki. Brałam tabletki anty. non-stop kilka ładnych lat) więc obawiałam się kłopotów z zajściem w pierwszą ciążę. A tu niespodzianka - udało się nam za pierwszym razem.

Czas pokaże jak będzie przy kolejnych staraniach: )

Dziewczyny normalnie jak maszynki :D nie nadaze przeczytać a co dopiero odpisać której z Was :D

Wiem że to błąd ale ja czułe ukłucie zazdrości :/ wale się wtedy w czoło za tą głupotę ...

Witam nowe staraczki ...

Co do mojej straty chyba nie Przeżyłam jej mocno bo nie widziałam serduszka w sumie nie było zarodka i może dlatego przeszłam 'normalnie' a po drugie córka wypełnia większą część czasu ... Jedynie teraz jak idzie maj i ja bym rodzić miała to mnie ściska ...

reklama
Do góry