anulka_p
Fanka BB :)
Przykro mi. Oby kolejny cykl był wasz. [emoji110]No i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi. Oby kolejny cykl był wasz. [emoji110]No i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp
Nie nieA no napewno jakies sprawdzone sztuczki zastosuje.fajnie ze będziemy razem testować [emoji5]a To w tym cyklu juz jestes po owu?
Przykro mi bardzoNo i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp
tulamNo i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp
Takie niespodzianki sa najlepszetulammoże to za wcześnie jednak? może owulka Ci się przesuneła? ja wogóle obstawiałam bezowulacyjny cykl bo 7 razy test owu wyszedł negatywny a tu niespodzianka, bo owulka była wcześniej sporo a nie później!
dokładnieTakie niespodzianki sa najlepszeczlowiek juz zwątpi ze na pewno nic z tego a tu prosze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa super superMegan Ja też mam mieć @ 2.09, choć mam nadzieję że nie będzie. Fajnie że będę mieć z kim testować![]()
Polac kobicie !!dokładnie2 kreski to było coś naprawdę pozytywnie szokującego a zarazem wspaniałego oczywiście
ja naprawdę straciłam wiarę po tych testach owu, szczególnie że śluzu wogóle nie miałam i to podcięło mi skrzydła.
Także dziewczyny głowa do góry, cycki do przodu, czasem brak objawów nie jest wyznacznikiem!!!!
Póki wredna @ nie przychodzi jest nadzieja!!!!!!!