Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi jest szkoda kasy na 3d jesli mam byc szczera, dziecko rosnie, zdrowe, wszystko ok wiec zbedne mi 3D
ja ogladalam pare razy, a zdjecia czestoNie, no pewnie
Ja mam filmik z usg 3 d szczerze ? oglądałam tylko raz
ja ogladalam pare razy, a zdjecia czesto
chcialabym na zywo tak poogladac eszcze kiedys...
dziekuje bardzo mocno w to wierzeI pooglądasz ...
no wlasnie, ja wole za ta kase kupic cos dzieckuNie, no pewnie
Ja mam filmik z usg 3 d szczerze ? oglądałam tylko raz
dziekuje bardzo mocno w to wierze
tylko musi pryjsc odpowiedni moment... a moze wlasnie nadszedl?
no wlasnie, ja wole za ta kase kupic cos dziecku
Na razie czekam na 1 @ po zabiegu. We wrzesniu bede sama wAgnesis po takiej akcji nikomu nie chciałoby się iść do takiej pracy ale niedługo bierzesz urlop co?
Paraplu po stracie tak jest, że chciałoby się jak najszybciej starać i znów być w ciąży. Ja miałam straszne parcie na ciąże i wkurzało mnie że nawet starać się nie mogę bo kazali nam czekać najpierw 2 miesiące a potem jeszcze miesiąc.A Wy czekacie czy już się staracie?
matko jak pomysle ile ich pojdzie toKup mu od babyboomowej cioci 300 kg pampersów