O'Hara
Fanka BB :)
Ale wam zazdroszczę tych waszych ciąż. I czekam z niecierpliwością na wasze dzieciaczki [emoji16]
Mysle, ze za rok sama bedziesz przez to przechodzić [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wam zazdroszczę tych waszych ciąż. I czekam z niecierpliwością na wasze dzieciaczki [emoji16]
Dzięki [emoji8] bo ja już się naczytałam oczywiście o zniekształconych i niedorozwiniętych dzieciach i chu* tam, że lekarz uspokaja, Google poszło w ruch jeszcze w poczekalni na wizytę [emoji28] no i właśnie tez się zdziwiłam, bo nic kompletnie na to nie wskazywało ♀ no, ale nie ma co... teraz już na pewno jestem słodka połówka
Też miałam cukrzycę ciążową. Dla mnie dramatem było zrezygnowanie ze słodyczy bo okropne ciągoty do nich miałam. Ale to był jedyny dramat związany z cukrzycą więc nie taki diabeł straszny.
Mysle, ze za rok sama bedziesz przez to przechodzić [emoji16]
@Beenka Ty nam nie zazdrość tylko do roboty się bierz z własnego doświadczenia powiem Ci, że szkoda czasu na czekanie... My też czekaliśmy dwa lata, żeby różnica była 3lata między dziećmi. A jak się zdecydowaliśmy w końcu to widzisz jak wyszło. Będzie 5! Lat różnicy
Noo Google to zło, ja już sobie zdiagnozowałam raka ze 30 razy conajmniej będzie dobrze, jedyny minus słodkiej ciązy, to to, że czasem dzieci lubią się trochę większe urodzić jak moja klucha 4060g [emoji123] ale to tez nie jest regulą. Zdrówka dla was :*Dzięki [emoji8] bo ja już się naczytałam oczywiście o zniekształconych i niedorozwiniętych dzieciach i chu* tam, że lekarz uspokaja, Google poszło w ruch jeszcze w poczekalni na wizytę [emoji28] no i właśnie tez się zdziwiłam, bo nic kompletnie na to nie wskazywało [emoji3601] no, ale nie ma co... teraz już na pewno jestem słodka połówka
Noo Google to zło, ja już sobie zdiagnozowałam raka ze 30 razy conajmniej będzie dobrze, jedyny minus słodkiej ciązy, to to, że czasem dzieci lubią się trochę większe urodzić jak moja klucha 4060g [emoji123] ale to tez nie jest regulą. Zdrówka dla was :*
Mam jakieś dziwne przeczucie że to "a" na kończy kruszynka nie jest be, podstawne.. Trochę wolałabym się mylić, ale z synem też mialam przeczucie że a jest tam zupełnie zbędne.Cudowna kruszynka [emoji7][emoji7][emoji7]