reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Beenka Ty nam nie zazdrość tylko do roboty się bierz :D z własnego doświadczenia powiem Ci, że szkoda czasu na czekanie... My też czekaliśmy dwa lata, żeby różnica była 3lata między dziećmi. A jak się zdecydowaliśmy w końcu to widzisz jak wyszło. Będzie 5! Lat różnicy :(

Dzięki [emoji8] bo ja już się naczytałam oczywiście o zniekształconych i niedorozwiniętych dzieciach i chu* tam, że lekarz uspokaja, Google poszło w ruch jeszcze w poczekalni na wizytę [emoji28] no i właśnie tez się zdziwiłam, bo nic kompletnie na to nie wskazywało ‍♀ no, ale nie ma co... teraz już na pewno jestem słodka połówka ;)

Też miałam cukrzycę ciążową. Dla mnie dramatem było zrezygnowanie ze słodyczy bo okropne ciągoty do nich miałam. Ale to był jedyny dramat związany z cukrzycą więc nie taki diabeł straszny. :)

Też miałam cukrzycę ciążową. Dla mnie dramatem było zrezygnowanie ze słodyczy bo okropne ciągoty do nich miałam. Ale to był jedyny dramat związany z cukrzycą więc nie taki diabeł straszny. :)

No teraz sobie właśnie zdaje sprawę z tego jak te słodycze uzależniają i jak mi brakuje ulubionych czekoladek i lodów [emoji28] trochę mysle, ze sama jestem sobie winna, bo z ręka na sercu żarłam tego na tony i teraz mam wyrzuty sumienia, chociaż wiem ze to tak bywa, ze przypałeta się i do tych co nigdy na słodycze nie spojrzeli.

Mysle, ze za rok sama bedziesz przez to przechodzić [emoji16]

Jest taka szansa, bo póki co na razie trzymam się planu, że wznawiam starania od czerwca 2020 [emoji41]

@Beenka Ty nam nie zazdrość tylko do roboty się bierz :D z własnego doświadczenia powiem Ci, że szkoda czasu na czekanie... My też czekaliśmy dwa lata, żeby różnica była 3lata między dziećmi. A jak się zdecydowaliśmy w końcu to widzisz jak wyszło. Będzie 5! Lat różnicy :(

Kurcze, co jakiś czas przychodzi mi taki pomysł, żeby nie czekać, więc kto wie, jak to będzie [emoji41]

Dawaj fotę z usg [emoji16]

IMG_20190707_163329.jpg

Proszę :)

Dzięki [emoji8] bo ja już się naczytałam oczywiście o zniekształconych i niedorozwiniętych dzieciach i chu* tam, że lekarz uspokaja, Google poszło w ruch jeszcze w poczekalni na wizytę [emoji28] no i właśnie tez się zdziwiłam, bo nic kompletnie na to nie wskazywało ‍[emoji3601] no, ale nie ma co... teraz już na pewno jestem słodka połówka ;)
Noo Google to zło, ja już sobie zdiagnozowałam raka ze 30 razy conajmniej ;) będzie dobrze, jedyny minus słodkiej ciązy, to to, że czasem dzieci lubią się trochę większe urodzić jak moja klucha 4060g [emoji123] ale to tez nie jest regulą. Zdrówka dla was :*

Noo Google to zło, ja już sobie zdiagnozowałam raka ze 30 razy conajmniej ;) będzie dobrze, jedyny minus słodkiej ciązy, to to, że czasem dzieci lubią się trochę większe urodzić jak moja klucha 4060g [emoji123] ale to tez nie jest regulą. Zdrówka dla was :*

A rodziłaś cesarka, czy SN? I brałaś insulinę, czy wystarczyła dieta? :)

reklama
Do góry