reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ojaaacie! Mega, gratulacje :* na kiedy termin?
@O'Hara gratki!
A u nas za chwile pół roku stuknie. Kiedy to zleciało- nie wiem [emoji85]
Zobacz załącznik 979339
Ależ cudo. Ja się narazie takim mogę pochwalić. W poniedziłek skończy 9 lat.
20190511_163809.jpeg

reklama
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczynki dzisiaj dla rekreacji 9-10 dpo pojechałam na Betę całkiem dla sportu, pomiędzy zakupem koszyka do roweru i wyborem płytek do łazienki na dole. Dzisiaj pierwszy raz 0 na wyniku bety by mnie nie zasmuciło, nawet nie śpieszyłam się żeby wynik sprawdzać, bo na budowie folie na podłogi kleiłam. Godzinę temu myślę, a sprawdzę ze to 0. Do tej pory mi się ręce trzęsą.

BETA 18.4

Cudownie wieści tu na forum [emoji7]
Mnóstwo cudownych dzieciaczkow [emoji7][emoji7][emoji7]
Mnie się ostatnio teściowa spytała po co nam trzecie dziecko [emoji23] olaboga, myślałam że padne biorąc pod uwagę że brat mojego męża też ma trójkę [emoji23][emoji85]

Majusia we wtorek skończyła 10 miesięcy. Jeszcze trochę i mienie rok. Czemu te dzieci tak szybko rosną [emoji24][emoji24][emoji24]

A tak rośnie mój rudzielec [emoji7]
IMG_20190528_172128_851.jpeg

Karmicie się cycusiem?
My tak i nie prędko się odstawimy.
Będę zmuszona karmić w tandemie i trochę się tym stresuje [emoji23] [emoji85]
Super że nie czytasz mniej steru ja dokładnie takie same podejście mam poza tym nieważne co by się działo stres mogę przeżywać po urodzeniu a nie przed chce cieszyć się każda chwila jak nigdy nie googluje chorub z Google. Ja się już nie mogę doczekać twojego synka to takie czekanie jak by był moj[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Teraz to musi być już tylko dobrze :) Dobrze że nie czytasz bo to tylko niepotrzebny stres. Super że spełniło się marzenie i będzie synek [emoji7] Kiedyś to zawsze marzyłam o córce a teraz cieszę się że mam synka, chłopcy są słodcy [emoji173] mam nadzieję że drugi też będzie syn :)
W ogóle to dla mnie Twój poród to jest wydarzenie tego roku :D już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Twojego synka :)

Dzięki Ola [emoji8]
A jeśli chodzi o płeć, to ja tez chce samych chłopaków ;) jakoś wydaje mi się, ze nie nadaje się na matkę dla córki hehe, wiadomo ze jakby było trzeba to sprostam, ale jeśli miałabym wybierać, to stawiam na męska płeć ;) będę męczyła synowe w przyszłości [emoji38]
Załączam aktualne zdjęcia royal baby [emoji16]
IMG_0252.JPG

reklama
Do góry