Chodziło mi o to że na początek w 62 najprawdopodobniej będzie się topil
No Aleks wyszedł pół kg cięższy niż na usg po tym jak akcja się zaczęła, a Majka pół kg lżejsza [emoji23] więc o tyłek rozbic te pomiary.
W trzeciej ciąży obiecałam sobie ze będzie mi interesować czy przybiera, bo końcowa waga to i tak się po porodzie okaże. Tym bardziej że u mnie to były różnice po pół kg więc jak na noworodka spora różnica
No Aleks wyszedł pół kg cięższy niż na usg po tym jak akcja się zaczęła, a Majka pół kg lżejsza [emoji23] więc o tyłek rozbic te pomiary.
W trzeciej ciąży obiecałam sobie ze będzie mi interesować czy przybiera, bo końcowa waga to i tak się po porodzie okaże. Tym bardziej że u mnie to były różnice po pół kg więc jak na noworodka spora różnica
Pisałaś, żeby ostrożnie kupować 62, bo twoja córka nie ponosiła, bo zrobiło się zimno. Wiec wywnioskowałam, ze masz na myśli letnią odzież, wiec sprecyzowałam, że letniej nie będę kupować i chodziło mi o to, ze skoro mamy przed sobą cała zimę na chwile obecna bezpiecznie jest kupować 62, bo to na bank ponosi, a jeśli chodzi o 56, to tak jak napisałam w pierwszym poście, na razie nie kupię, dopiero na ostatnia chwilę w zależności jak będzie rósł [emoji28]