reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to się okaże czy tak szybko pójdzie [emoji23] póki co 7 miesięcy po porodzie , a okres jeszcze nie wrócił! A przydałoby się żeby do lipca okres wrócił i się uregulował [emoji23]

Majusia taki pulpet :) po tym wczesniaku nie całe 2,5 kg ani śladu :) Zobacz załącznik 943650
Jejku jaka ona duza <3 I pieknie rodzenstwo razem wyglada.
Ja w sumie zaczelam 19 cykl staran;) Stymulowany z monitoringiem wiec i Ty 3 maj kciuki.
Ps: Ty karmisz jeszcze piersia?

reklama
Jejku jaka ona duza Ja w sumie zaczelam 19 cykl staran;) Stymulowany z monitoringiem wiec i Ty 3 maj kciuki.
Ps: Ty karmisz jeszcze piersia?
Trzymam mocno mocno [emoji3590]
Tak cały czas się karmimy. Dużo się karmimy.
Prawie 7 miesięcy ma a nie bardzo ją interesuje rozszerzanie diety. Coś tam je, ale bez szału

Trzymam mocno mocno [emoji3590]
Tak cały czas się karmimy. Dużo się karmimy.
Prawie 7 miesięcy ma a nie bardzo ją interesuje rozszerzanie diety. Coś tam je, ale bez szału
Jezu juz ma 7 miesiecy? Kiedy to zlecialo? Przecie Ty nie dawno rodzilas!
Co do cyca to super ze tak dlugo bo ja synka tylko 2 miesiace pokarmilam.

Jezu juz ma 7 miesiecy? Kiedy to zlecialo? Przecie Ty nie dawno rodzilas!
Co do cyca to super ze tak dlugo bo ja synka tylko 2 miesiace pokarmilam.
No dokładnie 28 lutego będzie 7 miesięcy.
Zleciało strasznie.
Właśnie się dowiedziałam się że koleżanka która urodziła równo tydzień po mnie już znów w ciąży jest. Aż jej zazdroszczę. Ale on sn to tak szybko to nie problem. Ja bym się bała
Co do karmienia. Sama się dziwię. Aleksa karmilam niby 15 miesięcy, ale mieszanie bo miałam za mało pokarmu
A teraz tak dużo z że był czas ze wczesniakowi z 25tc odciagalam mleko dodatkowo.

Podziwiam mamy, które po tak krótkim czasie zachodzą w 2 ciążę, ja narazie sobie tego nie potrafię wyobrazić... obym sie kiedykolwiek zdecydowała na drugie bo marzę l tym, ale czy się odważe? [emoji848]

Podziwiam mamy, które po tak krótkim czasie zachodzą w 2 ciążę, ja narazie sobie tego nie potrafię wyobrazić... obym sie kiedykolwiek zdecydowała na drugie bo marzę l tym, ale czy się odważe? [emoji848]
W moim przypadku trzecią [emoji23]
Ale dzieci mam tak grzeczne, że wiem że dam radę tym bardziej że za kilka miesięcy zamieszkamy z moimi rodzicami żeby w końcu porządnie odłożyć na swoje mieszkanie. Więc pomoc ogromna. Teściowa na emeryturze już od grudnia.
Zawsze myślałam że tylko dwójka. Ale w ciąży z Mają nie wiem czemu, ale poczułam mega potrzebę mieć jeszcze trzecie [emoji33]
Starali byśmy się już. Gdyby nie to że jestem po dwóch cc. Koleżanka urodziła równo tydzień po mnie i już znów jest w ciąży. Aż jej zazdroszczę [emoji7]
A Twój jak? Daje popalić? Czy grzeczny?

Ale dzieci mam tak grzeczne, że wiem że dam radę tym bardziej że za kilka miesięcy zamieszkamy z moimi rodzicami żeby w końcu porządnie odłożyć na swoje mieszkanie. Więc pomoc ogromna. Teściowa na emeryturze już od grudnia.
Zawsze myślałam że tylko dwójka. Ale w ciąży z Mają nie wiem czemu, ale poczułam mega potrzebę mieć jeszcze trzecie [emoji33]
Starali byśmy się już. Gdyby nie to że jestem po dwóch cc. Koleżanka urodziła równo tydzień po mnie i już znów jest w ciąży. Aż jej zazdroszczę [emoji7]

O kurde, tak szybko!
Ahh z moim małym zero problemów, też nie wiem że mam dziecko.
Jest tylko jedna sprawa... sen.
Od pół roku nir przespałam ciagiem 4h:/ od października budzi sie co godz, 2h to max:(
Ale na 2 nie wiem czy sie zdecyduje przez mój poród, te 17h meczarni jednak mi głęboko w pamięci zapadły i Kurde boje sie nieziemsko:( i to pęknięcie krocza ehhh no strach mam ogromny

O kurde, tak szybko!
Ahh z moim małym zero problemów, też nie wiem że mam dziecko.
Jest tylko jedna sprawa... sen.
Od pół roku nir przespałam ciagiem 4h:/ od października budzi sie co godz, 2h to max:(
Ale na 2 nie wiem czy sie zdecyduje przez mój poród, te 17h meczarni jednak mi głęboko w pamięci zapadły i Kurde boje sie nieziemsko:( i to pęknięcie krocza ehhh no strach mam ogromny
Świetnie Cię rozumiem. U mnie poród sn skończył się cc, teraz cc i następny też będzie cc. A ja cc to super przechodzę. Na drugą dobę bez leków przeciwbólowych biegam.
Ja jestem w szoku bo Maja cycusiowa, a dwa razy w nocy się budzi jeść. Bo Aleks był taki ze potrafił i co godzinę do cyca tylko po to żeby się popiescic..
Fakt faktem ze do tej pory spała albo spali (i Maja i Aleks) ze mną. Terwz i w dzień i w nocy twardo walczę żeby ja uśpić i odłożyć do łóżeczka. Dziwnie mi trochę, bo byłam przyzwyczajona że mam ja cały czas przytulną do siebie, ale od pół roku z mężem ani jednej nocy nie spalismy w jednym łóżku a co dopiero coś więcej. I zaczyna mi brakować tego żeby chociaż się przytulić.. A póki będę spała z dziećmi - nie ma na to szans

reklama
Do góry