Kasienka3b
Fanka BB :)
Gratulacje i zazdroszcze Nudnych 9 miesiecy i bezproblemowej ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dalej nic. W kolejnym cyklu zaczynam stymulacje i kolejny monitoring. Wiec mala nutke nadzieji mam a noz sie uda Teraz w sumie czekam na @ bo 22dc.Dzięki [emoji8] a co u Ciebie?
A czym będziesz stymulowana?U mnie dalej nic. W kolejnym cyklu zaczynam stymulacje i kolejny monitoring. Wiec mala nutke nadzieji mam a noz sie uda Teraz w sumie czekam na @ bo 22dc.
No a Ty juz czujesz sie jakos ciazowo?
Gratulacje !!!u mnie bez zmian jestem 3 miesiące po laparoskopii dalej nic więc teraz czeka mnie leczenie ...ale czy coś da ?wątpię.
Gratulacje !!!u mnie bez zmian jestem 3 miesiące po laparoskopii dalej nic więc teraz czeka mnie leczenie ...ale czy coś da ?wątpię.
Naprawde sie ciesze ze Ci sie udalo i daje mi to nadzieje ze w koncu i mi sie udaA czym będziesz stymulowana?
Ja się ciążowo nie czuje w ogóle wszystkie objawy wskazywały jak na @, byłam pewna, ze dostanę, a teraz czuje się normalnie, cycki mnie tylko bolą i ot taka ciąża No ale to dopiero 4+2 także jeszcze wszytsko może się zdarzyć
Naprawde sie ciesze ze Ci sie udalo i daje mi to nadzieje ze w koncu i mi sie uda
Ja bede stymulowana AROMEK i mam go brac 2 tabletki raz dziennie od 3 do 7dc no i isc na monitoring.
Łomatkoboskoalejaja! Ciotka O'Hara w ciąży! Kuwa normalnie łzy w oczach! Ale się cieszę! Aż ledwo zipie normalnie! Kochana moja cudowna wojowniczko! Ogromne gratulacje. Jesteś totalnym przykładem never give up! Aaaa! Normlaine nie mogę!