reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie załamuj się, chociaż wiem, ze łatwo powiedzieć. Ja po pierwszej nieudanej inseminacji tez się podłamałam i szczerze wątpiłam, ze druga się uda. A jednak się udało, także nigdy nie znasz dnia i godziny...
Wiem ....ale ja jeszxe wierze tyko w leki chyba pół roku będę jakieś leki jadła z tego co lekarz mówił jeśli to nie zaskoczy to koniec chyba ..bo później to już tylko inseminacja

reklama
Łomatkoboskoalejaja! Ciotka O'Hara w ciąży! Kuwa normalnie łzy w oczach! Ale się cieszę! Aż ledwo zipie normalnie! Kochana moja cudowna wojowniczko! Ogromne gratulacje. Jesteś totalnym przykładem never give up! Aaaa! Normlaine nie mogę!
Ogrom miłości ode mnie i Leosia [emoji3590]

Dzięki! [emoji8][emoji16]

Wiem ....ale ja jeszxe wierze tyko w leki chyba pół roku będę jakieś leki jadła z tego co lekarz mówił jeśli to nie zaskoczy to koniec chyba ..bo później to już tylko inseminacja

Już nie przesadzaj, mówisz jakby inseminacja była jakimś najgorszym złem [emoji16] a ja osobiście wolałabym to, niż tracic czas i truć się jakimiś lekami, które może pomogą, a może nie. A po inseminacji (która jest bardzo naturalna metoda zapłodnienia) zostaje jeszcze invitro także nie dramatyzuj, tylko weź się w garść i działaj. [emoji846]

Dzięki [emoji8] ja jestem jeszcze w szoku no i zamartwiam się naturalnie, żeby wszystko się dobrze skończyło, ale póki co jest czas na radość ;) beta w czwartek 7.02 wynosiła 51, dziś 11.02 201 także przyrost prawie 100%, No wyglada to obiecująco ;)
To była druga inseminacja ;)
Co prawda się "nie znamy" ale podczytywalam wątek i również Ci kibicowalam ;) Gratuluję!

Już nie przesadzaj, mówisz jakby inseminacja była jakimś najgorszym złem [emoji16] a ja osobiście wolałabym to, niż tracic czas i truć się jakimiś lekami, które może pomogą, a może nie. A po inseminacji (która jest bardzo naturalna metoda zapłodnienia) zostaje jeszcze invitro także nie dramatyzuj, tylko weź się w garść i działaj. [emoji846]
Dzięki ale każdy ma swoje zdanie. .
Ja liczę jeszcze na leki tylko i tyle. Ale odkryłam plusy laparoskopii. ..wkoncu mam normalny okres i czuje jak pracują jajniki wiec może jeszcze jakaś nadzieja się tli ...

Wróciłam na forum a tu O Hara w ciąży [emoji3590] gratulacje Kochana, w końcu się doczekaliście? Ja pewnie w okolicach wakacji wracam do staraczkowego grona :)

reklama
O kurka to Ty zdazysz zajsc w 2 ciaze a ja jeszcze nie bede w 1:p
A to się okaże czy tak szybko pójdzie [emoji23] póki co 7 miesięcy po porodzie , a okres jeszcze nie wrócił! A przydałoby się żeby do lipca okres wrócił i się uregulował [emoji23]

Majusia taki pulpet :) po tym wczesniaku nie całe 2,5 kg ani śladu :)
IMG_20190113_151122.jpeg

Do góry