reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny,

Pomóżcie. Jest druga kreska czy jej nie ma i sobie wmawiam...? dzis powinnam dostać @, nie przyszła, nie wytrzymałam do rana i zrobiłam test o 19....

Załączniki

• 20181015_191038.jpg
    20181015_191038.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 131
  • 20181015_190906.jpg
    20181015_190906.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 128
reklama
Dziewczynki czyli nie jestem sama :-)))zrobiłam dziś badania hormonalne. .wkoncu po 2.5 roku staran ...lepiej późno niż wcale musze teraz iść do lekar za z wynikami ale napiszcie mi może się znacie czy wszystko jest ok ft3 5.30
Ft4 18.44
Estradiol 36.24
Testosteron 17.8
Fsh 8.4
LHS 6.0
Tsh2.18
Prolaktyna 12.5 (ale robiłam rok temu to jedno badanie)
Tsh powinno byc napewno ponizej 2 a najlepiej w okolicach 1-1,5 dla starajacych sie o dziecko. Stosunek FSH do LH powinien byc najlepiej 1 a Ty masz powyzej. Co do reszty to sie nie znam.

Tak musze die zarejestrować dodam że mąż badanie nasienia miał wyniki super...a ciazy nie ma po ponad 2.5 roku staran ...mamy już jedno dziecko nie było problemów :(
A drozne jajowody masz?
Ja teraz wspomagam sie ovitrelle bo juz prawie 1,5 roku staran i tez nici. Jak w tym cyklu nie uda sie to meza mam wyslac tez na badanie nasienia.

reklama
Do góry