Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maly slodziak i gratulacjeBoszeeeee, ale mi się zeszło, ogarniałam nowe życie i bolące suty... Wybaczcie! No urodziłam [emoji16]. 2 września o 23:15 na świat przyszedł nasz synek Gustaw. 3260g, 54cm miłości [emoji173]️. Siłami natury i rodziłam jakieś 1,5h [emoji123]
Zdjęcie słodziaka z pierwszego dnia:
Zobacz załącznik 903518
Pozdrawiam cieplutko!
Jesteś niesamowita. I mega dzielna! Podziwiam Cię za to, że tyle przeszłaś i dajesz radę. Trzymam kciuki za Ciebie i za ciążę. Który to tydzień?U mnie ciaza nr 9 i zobaczymy ... 6 poronien za mna, po corci w kwietniu jeszcze jedno wczesne w 5 tyg. A teraz czas pokaze
Gratuluję! Bo chyba na wrześniówkach nie miałam okazji jakoś też chyba rzeczywistości nie ograniam jeszczeBoszeeeee, ale mi się zeszło, ogarniałam nowe życie i bolące suty... Wybaczcie! No urodziłam [emoji16]. 2 września o 23:15 na świat przyszedł nasz synek Gustaw. 3260g, 54cm miłości [emoji173]️. Siłami natury i rodziłam jakieś 1,5h [emoji123]
Zobacz załącznik 903518
Pozdrawiam cieplutko!
Jejku piękny Gustaw! Śliczny chłopiec [emoji173]Boszeeeee, ale mi się zeszło, ogarniałam nowe życie i bolące suty... Wybaczcie! No urodziłam [emoji16]. 2 września o 23:15 na świat przyszedł nasz synek Gustaw. 3260g, 54cm miłości [emoji173]️. Siłami natury i rodziłam jakieś 1,5h [emoji123]
Zobacz załącznik 903518
Pozdrawiam cieplutko!
Kari... podziwiam za siłę!U mnie ciaza nr 9 i zobaczymy ... 6 poronien za mna, po corci w kwietniu jeszcze jedno wczesne w 5 tyg. A teraz czas pokaze
Kurczę ale jesteś slilna ja bym nie dała radyU mnie ciaza nr 9 i zobaczymy ... 6 poronien za mna, po corci w kwietniu jeszcze jedno wczesne w 5 tyg. A teraz czas pokaze
Ale śliczne imieBoszeeeee, ale mi się zeszło, ogarniałam nowe życie i bolące suty... Wybaczcie! No urodziłam [emoji16]. 2 września o 23:15 na świat przyszedł nasz synek Gustaw. 3260g, 54cm miłości [emoji173]️. Siłami natury i rodziłam jakieś 1,5h [emoji123]
Zobacz załącznik 903518
Pozdrawiam cieplutko!