Tak na drugą dobę po cc. Ale u nas nie było zoltaczki patologicznej.Maja też silna babka, dużo pomocy nie potrzebowała. Pamiętam, że Wy mogłyscie szybko też wracać do domu, prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na drugą dobę po cc. Ale u nas nie było zoltaczki patologicznej.Maja też silna babka, dużo pomocy nie potrzebowała. Pamiętam, że Wy mogłyscie szybko też wracać do domu, prawda?
W końcu i tobie się uda [emoji1][emoji1][emoji1]Wiekszosc juz urodzila lub w trakcie ciazy. Ja taki rodzynek co dalej probuje
To ja przytulna 28kg zostało 16No to i ja sie witam u nas leci 31 tc, ciezko znosze ten 3 trymestr... Młoda okropnie masakruje mi pęcherz, kregoslup boli strasznie, choć przytyłam "tylko" 11 kg [emoji14] z corka na tym etapie juz mialam 15 na plusie :O do tego cukrzyca sie przypałętała... Ahh zazdroszcze rozpalowanym :*