reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie ktoś tu pamięta jeszcze....mam pytanie do tych co leczą się na nieplodnosc jakie badania zrobić co są potrzebne oprócz nasienia męża? Staramy się 2.5 roku .... Leczylam się 4 miesiące u ginekologa ale dawał mi tylko clo bez żadnych badań tylko prolaktyna bez obciążenia i sama na własną rękę zrobiłam tsh tez w normie ....jakie badania powinnam wykonac ?

No ja Ci powiem, ze badanie nasienia jest jednak fundamentalne. Mój gin od tego kazał zacząć, jak mężowi wyszły dobrze to dopiero ja natrzaskalam hormonalnych... już nie pamietam co tam było, najlepiej jednak poradzić się lekarza, na własna rękę zawsze można coś przeoczyć.

Ooo hejka!!! :) no . właśnie, co tam u Ciebie i u was?? U mnie bez zmian ;) niedługo wasze dzieci matury będą zdawały a ja dalej będę doszukiwać się drugiej kreski [emoji38][emoji38]
No hejo panciu :* Ty jak zwykle zaj**isty post z humorkiem ;) ja
mam przerwe w staraniach, wracam do gry po miesiączce wrześniowej :D szukam sobie zajęcia by przeżyć te dwa miechy :D gotuje, piekę, przetwory robie, spaceruje, sprzątam i jakoś to leci :)

Dzisiejsze pyszności :D
IMG_20180712_145322.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_145322.jpg
    IMG_20180712_145322.jpg
    171,5 KB · Wyświetleń: 1 066
Dziękuję bardzo :* nie spodziewałam się że ktoś będzie pamiętał :)
Dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy [emoji173] trochę spóźniony bo o 5 godzin ale to nic :)
Nasze Słoneczko [emoji7] 3900g i 55cm, wody odeszly o 00:30 a mały urodził się o 5 :)
Zobacz załącznik 876675
Jak szybciutko! Super!
Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
No niestety ale mam przeterminowane dziecko [emoji14] Jakiś uparty egzemplarz mi się trafił :D jutro mam urodziny i zaprosiłam najbliższą rodzinę, kilka osób, nie zdziwie się jak w nocy zacznie się coś dziać [emoji23]
A Wy jak się czujecie?
Mój też przeterminowany - 1 dzień:)
U nas wszystko ok. Z małym spoko, tylko ja długo do siebie dochodzę... no ale dajemy radę![emoji173]

Dużo sił mamusiu i zdrówka dla maleństwa:)
Screenshot_20180712-173249_Gallery.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180712-173249_Gallery.jpg
    Screenshot_20180712-173249_Gallery.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 1 184
Do góry