reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ile bym dała, żeby mi ktoś takie upiekł. :DTo Twoje maleństwo to sama słodycz! Obyś doszła do siebie jak najszybciej :)
Chodź u mnie tona bo już syndrom wicia gniazda i wszystko na potęgę robię [emoji23] nie wiem jak to przejemy [emoji23]
Ciastka kruche z czekoladą, babeczki z czekoladą i borowkami [emoji23] za dzemy i soki się wzięłam i zastanawiam się gdzie to będę trzymać bi w piwnicy brak miejsca [emoji23][emoji23]

Chodź u mnie tona bo już syndrom wicia gniazda i wszystko na potęgę robię [emoji23] nie wiem jak to przejemy [emoji23]
Ciastka kruche z czekoladą, babeczki z czekoladą i borowkami [emoji23] za dzemy i soki się wzięłam i zastanawiam się gdzie to będę trzymać bi w piwnicy brak miejsca [emoji23][emoji23]
O mamo! Zaraz będę :D ja miałam ciasto z cukinii robić, ale mój piekarnik z niczym sobie już nie radzi. Więc te babeczki z czekolada i borówkami byłyby spełnieniem moich marzeń [emoji23]

Kochane kobietki! To mój ostatni post do was! Każdej z was, która ujrzała dwie kreseczki życzę spokojnej, zdrowej ciąży! Każdej, która nie ujrzała jeszcze dwóch kreseczek z całego serduszka życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego!! Nie poddawajcie się!! Z kolei tym, które już urodziły swoje śliczne dzieciątka życzę pociechy, radości i duuuuzo dumy z tych cudownych małych „żyć”. Moja przygoda z wami dobiegła końca. Fajnie, ze byłyście!! Boli mnie to, ze prawdopodobnie jestem jedyną z was, która przenigdy nie widziała dwóch kreseczek, ściemniam bohaterstwo!! Wiem, ze gowno was to obchodzi i równie dobrze mogłabym po prostu przestać się odzywać, ale wewnętrznie poczułam potrzebę, by się pożegnać i nam nadzieje, że mój post jest na tyle wzruszajacy, ze jeszcze Celine Dion będzie o nim śpiewać!!! [emoji2][emoji2][emoji2] Żegnajcie!!! Hasta la vista!! Addio! [emoji113][emoji869][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry