lafantynka
Fanka BB :)
Dziekuje bardzo za odpowiedzNajlepiej zapytać na wątku dziewczyn które też są po transferze :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje bardzo za odpowiedzNajlepiej zapytać na wątku dziewczyn które też są po transferze :*
Dziekuje baaardzo!!
Dziewczynki, chwalę się z rana. Dzisiaj 22dc 10dpo.
Gratulacje[emoji7] [emoji173]Dziewczynki, chwalę się z rana. Dzisiaj 22dc 10dpo.
U mnie cisza mam nadzieje przed burza skurczow zero no chyba ze ich nie czuje. Jedynie ból spojenia i pachwiny z prawej strony.@AgaRS90 i @ookatkaoo1993
Gratulacje mamusie! [emoji173]️
@olaaa7 Ty informuj na bieżąco co i jak u Ciebie
@agrafka07 gratuluję pięknych kreseczek! Czyli jednak będą marcowki?
@lili78 bardzo Ci współczuję straty. Wierzę, że już niedługo będzie kolejna ciąża. Spokojna i donoszona :*
@monia36 jak tam u Ciebie?
A kiedy masz dokladny termin porodu?U mnie cisza mam nadzieje przed burza skurczow zero no chyba ze ich nie czuje. Jedynie ból spojenia i pachwiny z prawej strony.
Poniedziałek i z om i z usg.A kiedy masz dokladny termin porodu?
No to juz niebawem wybije godzina 0.Poniedziałek i z om i z usg.