reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@agrafka07 gratuluję Ci z całego [emoji173]️ tych dwóch kreseczek, piękne!! [emoji7][emoji7]
Ja nie wiem jak wy to robicie dziewczyny, że zachodzicie w ciąże. Dla mnie to jakaś abstrakcja w ogóle. Teoretycznie taka prosta sprawa a w praktyce to prędzej mi kaktus na głowie wyrośnie niż brzuch [emoji3] mój stary trzyma się teorii, że ludzka rasa pochodzi z innej planety, ma na to nawet kilka sensownych teorii [emoji38][emoji38] jak tak patrze ma ten proces prokreacji, to chyba muszę się z nim zgodzić. To zbyt skomplikowany i nie całkiem doskonały proces, żeby „wymyślił” to zwykły ziemianin. [emoji23][emoji23] to powiedziawszy życzę miłego dnia i jesze raz gratuluje tych pięknych, tłustych kreseczek @agrafka07 dla mnie na zawsze 007 ;) [emoji8]

@AgaRS90 i @ookatkaoo1993
Gratulacje mamusie! [emoji173]️
@olaaa7 Ty informuj na bieżąco co i jak u Ciebie :D
@agrafka07 gratuluję pięknych kreseczek! Czyli jednak będą marcowki? :)
@lili78 bardzo Ci współczuję straty. Wierzę, że już niedługo będzie kolejna ciąża. Spokojna i donoszona :*
@monia36 jak tam u Ciebie?
U mnie cisza mam nadzieje przed burza :D skurczow zero no chyba ze ich nie czuje. Jedynie ból spojenia i pachwiny z prawej strony.

reklama
Do góry