reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratulacje! Załapałaś się jeszcze na czerwiec. :)

@AgaRS90 jak pierwsze dni z bobasem?

@olaaa7 teraz Twoja kolej! My tu wszystko mamy policzone. :D

Ja się kilka miesięcy ustawiałam w kolejce do lutówek (powinnam mieć tam miejsce honorowe!). Teraz podglądam marcówki. Za około tydzień okaże się, czy przyjdzie mi rozglądać się za kwietniówkami. :)
Trzymam kciuki żeby kwiecień był Twój! :) u mnie od wczoraj ból przy chodzeniu i wstawaniu w łonie a sikac mi się chce ciągle, wystarczy że wstanę albo się parę metrów przejdę :p z ciekawości wczoraj palcem sprawdziłam szyjke i chyba jej już nie ma bo czułam tylko miękkie ściany pochwy i twarde coś, obstawiam że główkę i młody od wczoraj też dużo słabiej i rzadziej się rusza. Mam nadzieję że zacznie się coś w końcu dziać i jakoś pójdzie :) jutro będzie tydzień do terminu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam kąciku żeby kwiecień był Twój! :) u mnie od wczoraj ból przy chodzeniu i wstawaniu w łonie a sikac mi się chce ciągle, wystarczy że wstanę albo się parę metrów przejdę [emoji14] z ciekawości wczoraj palcem sprawdziłam szyjke i chyba jej już nie ma bo czułam tylko miękkie ściany pochwy i twarde coś, obstawiam że główkę i młody od wczoraj też dużo słabiej i rzadziej się rusza. Mam nadzieję że zacznie się coś w końcu dziać i jakoś pójdzie :) jutro będzie tydzień do terminu :)
Ola szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiązania :*

Dziewczynki, chwalę się z rana. Dzisiaj 22dc 10dpo. :)

Załączniki

• 1530681135945-541689148.jpg
    1530681135945-541689148.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 187
Myślę, że tym razem będzie wszystko ok. Przy pozamacicznej cień cienia, którego trzeba było szukać wychodził do 14-15dpo. A dziś w 10 dpo kreska zaczęła się pokazywać już po minucie. No chyba, że mam skłonność do poronień ale na razie czuję się spokojnie. Nie robię bety i mam nadzieję, że nie znajdę się dziwnym trafem w Rossmannie z testem przy kasie. :D Adios!

Myślę, że tym razem będzie wszystko ok. Przy pozamacicznej cień cienia, którego trzeba było szukać wychodził do 14-15dpo. A dziś w 10 dpo kreska zaczęła się pokazywać już po minucie. No chyba, że mam skłonność do poronień ale na razie czuję się spokojnie. Nie robię bety i mam nadzieję, że nie znajdę się dziwnym trafem w Rossmannie z testem przy kasie. :D Adios!
Wszystko będzie dobrze [emoji7] jeszcze raz gratulacje [emoji7][emoji7] rośnijcie zdrowo [emoji7][emoji7][emoji7]

Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...

reklama
Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...
Na tych może
Screenshot_20180704-080528.jpg
Screenshot_20180704-080538.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180704-080528.jpg
    Screenshot_20180704-080528.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 884
  • Screenshot_20180704-080538.jpg
    Screenshot_20180704-080538.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 884
Do góry