reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie mowcie o mdlosciach bo ja umieram codziennie. A tak sie cieszylam ze nie mam... do 9tyg :( i zaczela sie masakra. Niech sie juz lepiej skoncza. A dzis przyszedl doopler i znalazlam serduszko
1521721832-604d3908fff2258f-aaaaaa.jpeg

reklama
Nie mowcie o mdlosciach bo ja umieram codziennie. A tak sie cieszylam ze nie mam... do 9tyg :( i zaczela sie masakra. Niech sie juz lepiej skoncza. A dzis przyszedl doopler i znalazlam serduszko
A nie bałaś się, że nie uda Ci się znaleźć serduszka i przez to byłby większy stres?

Ale ci Zazdroszcze!!!!!!!!!:) Ja dziś 24dc.. wczoraj oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam test.. wynik oczywiscie ujemny ale czego tu sie spodziewac w 23 dniu cyklu ... głupia Ja oj Głupia... i cos mi sie wydaje ze jednak cieszyc sie w tym miesiacy nie bedę i zniknę z tąd na dobre pół roku :( Piersi jak mnie bolały po owulacji tak przestały... brzuszek boli mnie tylko z rana... jak juz sie rozruszam to przestaje.. jedyne co mi daje malutką nadzieje to śluz... na poczatu tygodnia miałam spory upław takiego twarozkowatego śluzu białego bez zapachu .. no i nie odczówam suchości w pochwie jak zazwyczaj na pare dni przed miesiaczka... ale to za pewne po prostu troszke inny cykl ... Dziewczyny ja chce dzidziusia!!!!!!:(

Asis tu w uk tanie, na ebay z zelem juz i przesylka zaplacilam 25 funtow za nowy oczywiscie ale ceny juz od 20 sie zaczynaja. W polsce wiem ze za nowy ponad 200zl wiec 2 razy tyle.

Ola nie, poprostu bralam to pod uwage ze moze nie byc jeszcze slychac :) ale na szczescie bardzo szybko udalo sie zlapac :)

Wczoraj zamowilam taki sam ..czekam do scanu ktory ma.byc ok 12 tyg choc w pn sie dowiem co i jak..na youtube jest pelno filmikow gdzie znajduja serduszko i w 7 tyg .jak rowniez instruuja gdzie szukac jakby byly problemy ... I sie skusilam :p

Ale ci Zazdroszcze!!!!!!!!!:) Ja dziś 24dc.. wczoraj oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam test.. wynik oczywiscie ujemny ale czego tu sie spodziewac w 23 dniu cyklu ... głupia Ja oj Głupia... i cos mi sie wydaje ze jednak cieszyc sie w tym miesiacy nie bedę i zniknę z tąd na dobre pół roku :( Piersi jak mnie bolały po owulacji tak przestały... brzuszek boli mnie tylko z rana... jak juz sie rozruszam to przestaje.. jedyne co mi daje malutką nadzieje to śluz... na poczatu tygodnia miałam spory upław takiego twarozkowatego śluzu białego bez zapachu .. no i nie odczówam suchości w pochwie jak zazwyczaj na pare dni przed miesiaczka... ale to za pewne po prostu troszke inny cykl ... Dziewczyny ja chce dzidziusia!!!!!!:(

A wiesz ile mniej wiecej jestes po owu? Ja w kazdym wczesniejszym cyklu mialam mleczmy sluz do @ . czasem sporo..tym razem z kazdym dniem po ovu sluz gestnial ale nie przykuwal mojej uwagi. a 8 dnia wyciagnelam ze tak napisze grudkowaty! Rozwarstwiony kremowy...nigdy takiego nie mialam przy szyjce oO takze kolejny objaw mi sie przyplatal choc powiem ci ze malo siebie obserwowalam jak kiedys i bardzo sceptycznie do tego podchodzilam... Dzien wczesniej wieczorem umieralam na brzuszek... A 11dpo mialam bardzo wodnisty sluz..lalo.sie..i czulam naoliwienie..nie ze mokro..czuc ta roznice..zrobilam zwykly test i niby cos widzialam ale postawilam sie do pionu a 12dpo test pozytywny . hip hip hura
Takze ciekawa jestem bardzo czy mialas podobne zmiany wczesniej bo jesli nie... To moze to ten cykl??

reklama
A wiesz ile mniej wiecej jestes po owu? Ja w kazdym wczesniejszym cyklu mialam mleczmy sluz do @ . czasem sporo..tym razem z kazdym dniem po ovu sluz gestnial ale nie przykuwal mojej uwagi. a 8 dnia wyciagnelam ze tak napisze grudkowaty! Rozwarstwiony kremowy...nigdy takiego nie mialam przy szyjce oO takze kolejny objaw mi sie przyplatal choc powiem ci ze malo siebie obserwowalam jak kiedys i bardzo sceptycznie do tego podchodzilam... Dzien wczesniej wieczorem umieralam na brzuszek... A 11dpo mialam bardzo wodnisty sluz..lalo.sie..i czulam naoliwienie..nie ze mokro..czuc ta roznice..zrobilam zwykly test i niby cos widzialam ale postawilam sie do pionu a 12dpo test pozytywny . hip hip hura
Takze ciekawa jestem bardzo czy mialas podobne zmiany wczesniej bo jesli nie... To moze to ten cykl??

dzisiaj jestem około 10/11 dni po owu. Ten spory grudkowaty upław miałam 8/9 dnia po owu i od tego momentu nie odczówam żebym miała sucho w pochwie ciagle jest wilgotno. A prawdę mówiąć zazwyczaj te pare dni przed okresem mam bardzo sucho ... potem tak na 1/2 dni przed pojawiało sie sporo śluzu i potem miesiaczka...śluz to raczej słaby wyznacznik... Brzuch pobolewa mnie od 7/8 dnia po owu tak jak na miesiaczkę najbardziej rano jak sie budzę no i wieczorem jak już spoczne w łózku... aaa nie nakręcam sie z następnym testem czekam do dnia miesiaczki ... czyli do 27.03 :) -- planowo bo moje cykle wachaja sie od 27-29 dni. :)

Do góry