reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to sie nudnosci zaczely chyba na dobre, wczoraj bardzo zle sie czulam jak tylko wrocilam z pracy poszlam sie polozyc i spalam od 19 do 22.30 no potem sie umylam i dalej spalam jak suseł do rana, dzisiaj czuje ze dalej mi niedobrze

reklama
No to sie nudnosci zaczely chyba na dobre, wczoraj bardzo zle sie czulam jak tylko wrocilam z pracy poszlam sie polozyc i spalam od 19 do 22.30 no potem sie umylam i dalej spalam jak suseł do rana, dzisiaj czuje ze dalej mi niedobrze

Powiem ci ze pare dni temu jeszcze mialam pare dni wyjetych z życiorysu..pracowalam i moze to pozwolilo mi jakos o tym nie myslec dramat

A ja właśnie dziś zaczęłam schizowac z powodu tego mojego braku objawów, mdłości itp.

A ja właśnie dziś zaczęłam schizowac z powodu tego mojego braku objawów, mdłości itp.
Ania cieszę się [emoji23] poza tym mi owszem w pierwszej ciąży nudności zaczęły się od razu. Ale w tej dopiero coś kolo7tc. Także masz jeszcze czas na te nieprzyjemne dolegliwości [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania cieszę się [emoji23] poza tym mi owszem w pierwszej ciąży nudności zaczęły się od razu. Ale w tej dopiero coś kolo7tc. Także masz jeszcze czas na te nieprzyjemne dolegliwości [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkie racjonalne wytłumaczenia rozumiem, ale natury panikary nie umiem zatrzymac[emoji12]moja mama przez cała ciąże tylko raz poczuła ze jej niedobrze, a pracowała aż do dnia porodu. Może to dziedziczne. Nie wiem.

reklama
Witam w 46 dc, 3dpo i 1d na luteinie. Ale mam po niej "trampka w gębie", masakra jakaś. Ale co, może być obrzydliwa, byleby pomogła.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry