V
Vel
Gość
Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz. Poroniłam w zeszłym roku, ale o ciąży dowiedziałam się już po poronieniu. To była bardzo wczesna ciąża, ale już zagnieżdżona. Ale było minęło i było już po wszystkim. A Ty dzielnie, Wy dzielnie to znosicie. Będzie dobrze. Musi być. Przetrwacie burze.Asis ja w zeszlym roku poronilam 2 razy, czerwiec i pazdziernik. Wczesniej 2 lata nie moglam wogole zajsc i jeszcze wczesniej strata w listopadzie 2015
Najgorsze dziewczyny ze ja nawet nocami nie spie, budze sie kilka razy i sprawdzam podpaske czy znow sie nie pojawila zywa krew, kilka razy mi sie tak realnie snilo ze ze mnie wszystko leci ze budzilam sie niewiedzac czy to sen czy nie i generalnie nie mam ani jednej nocy przedpanej bo reaguje na kazdy skurcz, dyskomfort w brzuchu i nawet zwykle ciazowe male uplawy i samo uczucie ze cos tam na dole jest a ja juz stoje na rownych nogach tej nocy okolo 1 obudzilam sie z placzem ze znow to samo bo poczulam wlasnie owy uplaw, balam sie spojrzec w bielizne. W dzien boje sie isc sikac. Jak mi sie zaczyna chciec to dostaje palputacji serca bo wlasnie w toalecie najwiecej krwi ze mnie cieklo. Sprawdzam papier toaletowy z mini zawalem za kazdym razem. Tego sie nie da opisac... boje sie nadal pomyslec ze jestem w ciazy bo wiem ze to wszystko moze sie zmienic doslownie z minuty na minute. Kazdorazowe krwawienie dostawalam w dzien kiedy czulam sie juz lepiej, kiedy bylam po usg i wszystko bylo ok, kiedy obnizal sie poziom stresu i zaczynalam sie czuc choc troche bezpieczniej, wtedy bylo bum, bol i krew. Dlatego watpie zebym wogole poczula sie juz kiedykolwiek bezpiecznie w tym wszystkim. Przykre to jest bo odbiera do konca radosc z tego ze to wystarane tyle lat malenstwo tam jest i ma olbrzymia wole zycia, tak bardzo bym chciala normalnie sie cieszyc, powiedziec synkowi... on by chyba padl ze szczescia, tak czeka na tego dzidziusia. Ale ja sie ciagle boje ze w razie co jak ja mu znow wytlumacze ze dzidziusia jednak nie bedzie czekam na ten moment zeby pokazac mu zdjecie usg i powiedziec ze bedzie ten jego wymarzony dzidzius.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom