reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zobaczę jeszcze.....bo nie chcę bieli vizira zobaczyć tak jak wczoraj. Spróbuję mimo kuszenia poczekać do soboty,ale nie wiem czy podolam temu wyzwaniu.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Faktycznie dziwne masz teraz objawy... jest to zastanawiające.

reklama
Hej kochane, u mnie nadal 2 widoczne krwiaki na usg kolo malenstwa :( maluszek ma 9 tyg i ogolnie ma sie swietnie, tylko te krwiaki cholerne :( ja tez czuje sie pierwszy raz w ciazy dobrze, zero mdlosci, lekki bol piersi tylko. No i tek koszmarne krwawienia ktore mnie wykanczaja psychicznie. Trzymajcie za nas kciuki
Trzymamy cały czas mocno zaciśnięte!

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane, u mnie nadal 2 widoczne krwiaki na usg kolo malenstwa :( maluszek ma 9 tyg i ogolnie ma sie swietnie, tylko te krwiaki cholerne :( ja tez czuje sie pierwszy raz w ciazy dobrze, zero mdlosci, lekki bol piersi tylko. No i tek koszmarne krwawienia ktore mnie wykanczaja psychicznie. Trzymajcie za nas kciuki
3 mam mocno kciuki by bylo dobrze✊✊

Ja tak czekam, czekam na te pierwsze objawy i nie chce nic mówić ale miewam momenty ze mnie coś zaczyna mdlic, ale nie wiem jeszcze czy sama sobie tego nie wmawiam. I nie mam w ogóle ochoty na jedzenie. Normalnie czasem do 10 w pracy już całe jedzenie, które zabieram mam zjedzone. A dziś po 12 zjadłam sucha bułkę, tylko dlatego ze wypadałoby już coś wrzucić na ząb.
A ja za to bym mam apetyt ale potem mnie mdli ;)

A lezysz w szpitalu?

Trzymam i kieruje wszystkie myśli pozytywne w waszym kierunku![emoji1303]

Cały czas trzymam i wierzę że będzie wszystko dobrze ! Nosisz pod sercem małego silacza [emoji7]

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

reklama
Do góry