V
Vel
Gość
Z Jotką to tylko na priv.Hej dziewczyny nie nadrobie, przepraszam. Jotka sie nie odzywala? Zniknela kobieta calkiem z forum
Ps gratulacje pieknych brzuszkow
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Jotką to tylko na priv.Hej dziewczyny nie nadrobie, przepraszam. Jotka sie nie odzywala? Zniknela kobieta calkiem z forum
Ps gratulacje pieknych brzuszkow
Żeby się ciepło zrobiło to będziemy mogli chodzić z brzuszkami na wierzchuJa zaczynalam 64.8, w czw u gina mialam 72.6.
Brzuch juz widac od listopada a termin na 20 czerwca [emoji47][emoji23]
No ale, nie przejmuje sie [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku jaki brzuszek piękny... I nas 10 ale czuć jakby było cieplech gg ielismy zrobić grila ale wszystko kiełbasa grilowa sprzedana masakraTo my w 22 tyg.
Teraz 26 i o wiele większy, będzie okazja to cykne fotke
Aktualniebu nas 16 stopni i pierwsza kawka na tarasie zaliczona[emoji7]
Zobacz załącznik 842196Zobacz załącznik 842199Zobacz załącznik 842200
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba tylko do wybranych odpisuje bo do mnie nic a pisałam do niej.Z Jotką to tylko na priv.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
No mi też nic nie odpisalaTo chyba tylko do wybranych odpisuje bo do mnie nic a pisałam do niej.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
A no widzisz....a zawsze mi się z nią fajnie gadalo, nawet wstępnie na spotkanie bylysmy umowione na wiosnę jakbym moze do stolicy zawitala...no i z dnia na dzien bez wyjasnien przestala się do mnie odzywac. Zrozumialabym, gdyby miala ku temu jakis powód ale ani nic nie napisalam zlego ani nic innego....No mi też nic nie odpisala
A może mi się uda dopiero w majowym cyklu i będziesz moją parką na lutówkach :-)
@KatiNails @ONAONAONA tez tak miałyscie?
A to z dziś