reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Velvetka a wszystko u niej ok tak ogolnie? Bo chyba miala test pozytywny i miala byc na wrzesniowkach?

A u mnie stres ciagle, schudlam juz 5 kg z tego wszystkiego. We wtorek znowu dostalam mega bolu i olbrzymi krwotok ze skrzepami. Lezalam w szpitalu 3 dni gotowa na zabirg w kazdej chwili jesli sie nie uspokoi. Na nasteony dzien jednak zelzalo do ilosci okresowej, zrobili usg i ciaza nadal jest. Ale i tak siedze na tykajacej bombie i staram sie nie przywiazywac do mysli ze wogole jestem w ciazy choc to juz 9t3d (dziecko 8t3d).

Ja zaczynalam 64.8, w czw u gina mialam 72.6.
Brzuch juz widac od listopada a termin na 20 czerwca [emoji47][emoji23]
No ale, nie przejmuje sie [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Żeby się ciepło zrobiło to będziemy mogli chodzić z brzuszkami na wierzchu

3jgxskjo51j6485i.png

No mi też nic nie odpisala :(

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png
A no widzisz....a zawsze mi się z nią fajnie gadalo, nawet wstępnie na spotkanie bylysmy umowione na wiosnę jakbym moze do stolicy zawitala...no i z dnia na dzien bez wyjasnien przestala się do mnie odzywac. Zrozumialabym, gdyby miala ku temu jakis powód ale ani nic nie napisalam zlego ani nic innego....

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Siemka! A co to za zdrady @Elodia i @Velvetka? Miałyśmy zaczynać w maju a Wy tu jakiś falstart urządzacie! No dobra, niech Wam będzie. Trzymam kciuki za 2 kreski. W maju cały fejm w pojedynkę zgarnę. :D

reklama
Do góry