Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Anuś89, cudownie!!! Serdeczne gratulacje! Rośnijcie zdrowo! [emoji7]
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]
Zawsze tak jest na początkuDzięki![emoji3]jeszcze chyba w to nie wierze[emoji12]jest we mnie tyle obaw, myśli i emocji...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, coraz wyraźniej widaćDzisiejszy....
Dla mnie ewidentnie pozytywny [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] gratulacje[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Dzisiejszy....
Ale u cb widać dzidzie ja dziś połowa A ledwo co widzimyDzidziuś się wypchał na lewą stronę [emoji23][emoji23]
Bo ja jak patyk jestem [emoji23] jeszcze w pierwszym trymestrze spadłam -4,5kg. Teraz jeszcze -3kg. Także u mnie nic się nie ukryje. Jakbym miała teraz bez kurtki zacząć chodzić to już też brzucha ciążowego nie ukryjeAle u cb widać dzidzie ja dziś połowa A ledwo co widzimy
Boże ale Ty huda i startowała zwana 72.6 A miesiąc temu na wizycie (16tc) 76 a teraz wizyta w wtorek az się boję bo napewno utylamBo ja jak patyk jestem [emoji23] jeszcze w pierwszym trymestrze spadłam -4,5kg. Teraz jeszcze -3kg. Także u mnie nic się nie ukryje. Jakbym miała teraz bez kurtki zacząć chodzić to już też brzucha ciążowego nie ukryje
No ja ciążę z synem zaczynałam 42. Kończyłam 58.Boże ale Ty huda i startowała zwana 72.6 A miesiąc temu na wizycie (16tc) 76 a teraz wizyta w wtorek az się boję bo napewno utylam
A przybieranie na wadze w ciąży to norma przecież waga wód płodowych, łożyska, dziecka, wody zatrzymującej się w Twoim organizmie. Większą objętość krwi więc i jej waga też się zwiększa.Boże ale Ty huda i startowała zwana 72.6 A miesiąc temu na wizycie (16tc) 76 a teraz wizyta w wtorek az się boję bo napewno utylam