reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak :) w obu ciazach na początku; )

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

reklama
@Anuś89, cudownie!!! Serdeczne gratulacje! Rośnijcie zdrowo! [emoji7]

[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]

Dzięki![emoji3]jeszcze chyba w to nie wierze[emoji12]jest we mnie tyle obaw, myśli i emocji...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bo ja jak patyk jestem [emoji23] jeszcze w pierwszym trymestrze spadłam -4,5kg. Teraz jeszcze -3kg. Także u mnie nic się nie ukryje. Jakbym miała teraz bez kurtki zacząć chodzić to już też brzucha ciążowego nie ukryje

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Boże ale Ty huda i startowała zwana 72.6 A miesiąc temu na wizycie (16tc) 76 a teraz wizyta w wtorek az się boję bo napewno utylam

3jgxskjo51j6485i.png

Boże ale Ty huda i startowała zwana 72.6 A miesiąc temu na wizycie (16tc) 76 a teraz wizyta w wtorek az się boję bo napewno utylam

3jgxskjo51j6485i.png
No ja ciążę z synem zaczynałam 42. Kończyłam 58.
Ta ciążę zaczęłam 52, spadłam do 47.5.
A teraz całe czas waga się utrzymuje na 49. Takze ten. Ale ja też kurdupel [emoji23] 158 cm:p

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama

3jgxskjo51j6485i.png
A przybieranie na wadze w ciąży to norma przecież :) waga wód płodowych, łożyska, dziecka, wody zatrzymującej się w Twoim organizmie. Większą objętość krwi więc i jej waga też się zwiększa. :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry