V
Vel
Gość
No ja nadal taki plan mam, ale mnie tu śluz podejrzanie zalewa i że tak powiem pachnie mi tu wpadką. Ale okaże się w środę.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nadal taki plan mam, ale mnie tu śluz podejrzanie zalewa i że tak powiem pachnie mi tu wpadką. Ale okaże się w środę.
Widzę! Po cichu gratuluję :*Dziewczyny zrobiłam test, bo jest dziś szansa na spotkanie wieczorne z winkiem i chciałam dla bezpieczeństwa sprawdzić... 3 dni do @ i z drugiego moczu niestety. Powiedzcie mu czy Wy coś widzicie jakiś cień cienia czy to ja jestem już chora psychicznie???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę! Po cichu gratuluję :*
No jest krecha jak nic, gratuluję! Cieszę się, że w końcu i Tobie się udało :* Spokojnych 9 miesięcy [emoji7]Dzisiejszy....
Zmykaj na betę, zobaczysz, że na pewno będzie już ładna wysoka Daj koniecznie znać co i jak. Ależ się cieszę, że w końcu coś pozytywnego w Twoim życiu Cudownie! A jutro żadnego dramatu nie będzie, bo @ nie przyjdzie!Krecha na drugi dzień wyraźniejsza była zaraz śmigam na betę.
Coś czuje ze jutrzejszy dzień będzie dramatyczny, bo ma przyjść @. Będę pewnie co chwile latać do łazienki[emoji12]
Zmykaj na betę, zobaczysz, że na pewno będzie już ładna wysoka Daj koniecznie znać co i jak. Ależ się cieszę, że w końcu coś pozytywnego w Twoim życiu Cudownie! A jutro żadnego dramatu nie będzie, bo @ nie przyjdzie!
Nie martw się, na pewno będzie dobrze Ja nie wiedziałam nawet, że mam problemy z tarczycą i dopiero wyszło przy pierwszych badaniach bo TSG wyszło mi 10,790 oczywiście byłam przerażona, ale wystarczyły leki i już spadło do 1,8Mam nadzieje, bo gdybym testów nie zrobiła to normalnie czekałabym na @ bo mam takie same objawy jak przed... identyczne po prostu. wyniki bety będą wieczorem na mailu. Oczywiście dziś znów zrobiłam sikanca (ile można i czy to już uzależnienie?[emoji12]). Ciekawe... ale jeszcze ciekawsze będą wyniki tarczycowe. Tego się chyba bardziej obawiam, bo
u mnie tsh to rollercoaster. Wielka niewiadoma.
Nie martw się, na pewno będzie dobrze [emoji4] Ja nie wiedziałam nawet, że mam problemy z tarczycą i dopiero wyszło przy pierwszych badaniach bo TSG wyszło mi 10,790 oczywiście byłam przerażona, ale wystarczyły leki i już spadło do 1,8
No wydaje mi się, że najlepiej w tym samym laboratorium. Ja bym powtórzyła w środęTo faktycznie miałaś wysokie i super ze tak dużo bez problemu spadło! U mnie jest problem z dopasowaniem dawki. Albo mam tsh 0,0044 albo koło 4 i to w ciągu miesiąca cały czas na lekach.
Jeszcze mam pytanie, za ile powtórzyć betę? I czy w ogóle powtarzać? I czy trzeba w tym samym labie?