Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE!!! [emoji4] przypomnij, ktory cykl starań?Tak mam beta 20
Tak mam beta 20 t
Tak mam beta 20
Okolo 10 miesiecy w tym 1 poronienieGRATULACJE!!! [emoji4] przypomnij, ktory cykl starań?
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Wielkie gratulacje !!!Staranka naturalnie bez żadnych leków?Okolo 10 miesiecy w tym 1 poronienie
Ja tylko kwas foliowy a moj facet fertil man bral, w tym cyklu kochalismy sie od 1 dnia plodnych co drugi dzien, w dzien owulacji i dzien po i potem 2 dni po dniach plodnych tezWielkie gratulacje !!!Staranka naturalnie bez żadnych leków?
Beta mi wyszła 20.98 teraz bedzie troche stresu zeby sytuacja sie niepowtorzyla z wrzesnia, zarodek mial wady genetyczne i doszlo do poronienia, obym tym razem szczesliwie donosila dziekuje :-*Ja pierwsza kreskę miałam jeszcze słabszą przy becie 9.27 [emoji23] także spokojnie ! Wyjdzie wyjdzie w becie :* jeszcze raz gratuluję !
Na pewno wszystko będzie dobrze :* rośnijcie teraz w siłę [emoji7]Beta mi wyszła 20.98 teraz bedzie troche stresu zeby sytuacja sie niepowtorzyla z wrzesnia, zarodek mial wady genetyczne i doszlo do poronienia, obym tym razem szczesliwie donosila dziekuje :-*
Dziękujemy ☺Na pewno wszystko będzie dobrze :* rośnijcie teraz w siłę [emoji7]
Tak czulam przez to plamienie!! Gratulacje!!!!! HihiDziekuje dziewczyny :* mam wynik beta 20