Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwsza kreskę miałam jeszcze słabszą przy becie 9.27 [emoji23] także spokojnie ! Wyjdzie wyjdzie w becie :* jeszcze raz gratuluję !Dziewczyny to jest tak slaba kreseczka ze poki mi w becie nie wyjdzie to chyba nie uwierze, a jak po poludniu dostane wynik dodatni to bede dziekowac
Zazdraszczam takich zwidów! [emoji76] [emoji7]Zobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
To trzymam kciuki za wynik bety [emoji4]Zobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
Gratulacje !!! masz jakieś objaey? Ile dni jesteś przed @Zobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
Jest wyraźna krecha, gratulacjeZobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
4 dni przed miesiaczka jestem w 25dc, objawow nie mam zadnych procz tego plamienia jednodniowego. Ale narazie w to nie wierze czekam na wynik bety ma byc popoludniu.Gratulacje !!! masz jakieś objaey? Ile dni jesteś przed @
Ja plamienia nie miałam, ale za to jakoś w 17 dc miałam jednorazowo niteczki krwi. I co masz już wyniki?4 dni przed miesiaczka jestem w 25dc, objawow nie mam zadnych procz tego plamienia jednodniowego. Ale narazie w to nie wierze czekam na wynik bety ma byc popoludniu.
Tak mam beta 20Ja plamienia nie miałam, ale za to jakoś w 17 dc miałam jednorazowo niteczki krwi. I co masz już wyniki?
Tak mam beta 20 tJa plamienia nie miałam, ale za to jakoś w 17 dc miałam jednorazowo niteczki krwi. I co masz już wyniki?
Tak mam beta 20Ja plamienia nie miałam, ale za to jakoś w 17 dc miałam jednorazowo niteczki krwi. I co masz już wyniki?