Asis7
Fanka BB :)
29 cyklowe, plamienie bylo jednodnioweJak długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29 cyklowe, plamienie bylo jednodnioweJak długie masz cykle?
Żadne zwidy - piękna kreseczka [emoji7]Zobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
Gratulacje !!!!!! :*Zobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
Zobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
Gratulacje! Super że się udało PowodzeniaZobacz załącznik 841323 Zobacz załącznik 841324 Zobacz załącznik 841323 Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy
Emocje sa ale nie moge w to uwierzyc, czekam w laboratorium na pobranie krwi na bete wtedy bede dziekowacUuu bardzo ładnie ją widać. gratulacje! Emocje są?