reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć wszystkim!
Ostatnio też się resetowałam od forum kilka dni. Ale wracam i melduję, że jestem właśnie w 19 dniu cyklu. Z takich nowości, to olałam te testy owu z allegro i kupiłam domowe laboratorium. O dziwo wyszedł mi w 14 dc pozytyw (zawsze miałam późną owu), który utrzymywał się przez kolejne 4 dni. Prawy jajnik strasznie kłuł 14 dc i 16 dc, a maksimum płodnego śluzu było 14 dc. Nie wiem, co o tym myśleć. Trochę podziałaliśmy, ale bez większej spiny. A aplikacja przemodelowała mi ten cykl na 27 dni. Planuję oczywiście tak jak ostatnio czekać aż pojawi się @ a jeśli się nie pojawi, to testować nie wcześniej niż 17 marca (bo to sobota). Poza tym nawet teraz na luzie do tego podchodzę. Na cuda nie liczę. Tylko w tyle głowy odzywają mi się takie nieciekawe myśli i nadzieja, ale staram się to blokować i żyć swoim życiem. Nawet już tak nie panikuję z jedzeniem rzeczy zakazanych w ciaży, w której przecież nawet nie jestem (nie mam przeciwciał przeciwko toxo i trochę mi odbijało z tego powodu). W ogóle to nie wiem, czy Wam pisałam, że robiłam w grudniu te wszystkie badania z krwi dla kobiet planujących ciążę. Pakiet był gigantyczny i zapłaciłam za to ponad 350 zł....:/ Oprócz tsh, które miałam zbite prawie do zera (za duża dawka euthytoksu), to nic strasznego mi tam nie powychodziło.

20180304_190751.jpg
20180304_190747.jpg
20180304_190751.jpg
Dziewczyny, mam 25 dc i zrobilam test widze mega mega bladziocha ale ide dzisiaj na bete bo boje sie ze to moze mojej zwidy

Załączniki

• 20180304_190751.jpg
    20180304_190751.jpg
    347,2 KB · Wyświetleń: 1 094
  • 20180304_190747.jpg
    20180304_190747.jpg
    399,9 KB · Wyświetleń: 1 064
reklama
Do góry