agnesis
Fanka BB :)
Też często mam beżowe plamienie przed @:/
Ja póki co od stycznia przed każdą @ :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też często mam beżowe plamienie przed @:/
Ok dzięki to jeszcze pomysle co bedzie lepsze mam nadzieje ze lada moment sie okaze czy jestem czy nieMegan jak nie jesteś w ciąży to iladian jest spoko. Mi zawsze pomagał.
Krem pimafucin od razu łagodzi swędzenie.Hej mam do Was pytanie czy któraś z was miała kiedys jakąś infekcje pochwy i uzywala na to np iladian direct plus ? Lub cos co pomoglo ? takie oto nieprzyjemne pytanie na dziś
Krem pimafucin od razu łagodzi swędzenie.
Jezeli chodzi o testy owu to kupowałam wiele razy nienajgorszej jakości a wyszły pozytywnie tylko raz. Rzecz w tym że ja regularnie miesiaczkuje wyniki mam wszystkie ok i owulacja co miesiąc (usg). Gin mi powiedziała ze po prostu jestem niewrazliwa na te testy i mam ich nie robicNevka - masakra
dziewczyny powiem Wam że trochę żałuję że robiłam testy owu. Bo przez to, że 7 razy z rzędu (13dc-19dc) wyszedł negatyw to nie wierzę że się udało i spokojnie czekam na @.
W sumie to ze śluzem sobie wytłumaczyłam, że byc może to że nie wypłynął nie oznacza, że go nie było we mnie wystarczająco.... ale te testy mówią jednoznacznie - nie było owulacji. No chyba że była bardzo wcześnie np 10 dnia, albo bardzo późno np 21dc...ale w to szczerze wątpię.....
NIech już przyjdzie @ bo chcę zacząć trzeci cykl....
Jezeli chodzi o testy owu to kupowałam wiele razy nienajgorszej jakości a wyszły pozytywnie tylko raz. Rzecz w tym że ja regularnie miesiaczkuje wyniki mam wszystkie ok i owulacja co miesiąc (usg). Gin mi powiedziała ze po prostu jestem niewrazliwa na te testy i mam ich nie robic
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom