reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki, a tak, zeby troche oderwac sie od tego co nas boli i trapi moze ktoras mi poradzi gdzie moge kupic fajna sukienke na wesele szwagierki? Nie chcialabym oklepanej, moze byc w necie albo gdzies w woj łódzkim, bede wdzieczna za podpowiedzi :)

Nevka - masakra:(

dziewczyny powiem Wam że trochę żałuję że robiłam testy owu. Bo przez to, że 7 razy z rzędu (13dc-19dc) wyszedł negatyw to nie wierzę że się udało i spokojnie czekam na @.
W sumie to ze śluzem sobie wytłumaczyłam, że byc może to że nie wypłynął nie oznacza, że go nie było we mnie wystarczająco.... ale te testy mówią jednoznacznie - nie było owulacji. No chyba że była bardzo wcześnie np 10 dnia, albo bardzo późno np 21dc...ale w to szczerze wątpię.....

NIech już przyjdzie @ bo chcę zacząć trzeci cykl....
Jezeli chodzi o testy owu to kupowałam wiele razy nienajgorszej jakości a wyszły pozytywnie tylko raz. Rzecz w tym że ja regularnie miesiaczkuje wyniki mam wszystkie ok i owulacja co miesiąc (usg). Gin mi powiedziała ze po prostu jestem niewrazliwa na te testy i mam ich nie robic

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezeli chodzi o testy owu to kupowałam wiele razy nienajgorszej jakości a wyszły pozytywnie tylko raz. Rzecz w tym że ja regularnie miesiaczkuje wyniki mam wszystkie ok i owulacja co miesiąc (usg). Gin mi powiedziała ze po prostu jestem niewrazliwa na te testy i mam ich nie robic

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

mi w poprzednim cyklu wyszły testy owu i nawet druga krecha mocna a w tym cyklu nic. Ale w tym nawet mililitra śluzu nie było więc to już 2 objawy wskazujące na brak owulki

dziewczyny ja dopiero siadłam:/ po pracy trochę jeździliśmy po sklepach. Dobrze że jutro piątek...

Czy ktoś testuje jutro w sobotę lub w niedzielę?
Ja w przyszłym tygodniu ewentualnie ale to dopiero około środy jak @ nie przyjdzie

reklama
Ja jeszcze tydzień musze czekać na testowanie. Chociaż wczoraj na owulacyjnym wyszedł pozytywny... jasna kreska druga a dzisiaj robiłam ciazowy i ja też widzę lekka kreskę. Ale nie mam zamiaru się nastawiać. Przyjdzie to przyjdzie nie to nie.
Dzisiaj cały dzień się zastanawiałam.... I stwierdziłam ze nie będę już wszystkiego liczyć. Bo i tak czasu nie ma na baraszki, a nie chce męża na sile prosić i widzieć jego minę.... :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry