reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój mąż też ma te żylaki tzn. Jeszcze w liceum miał zabieg ale wtedy strasznie to bolały teraz mi powróciły nic mu nie przeszkadzaj, wcześniej myśleliśmy że to jest przyczyną ze nie mogę zajść był u urologa na badaniu i powiedział że nie jest tak źle i miał rację

A czy wasi mężowie pała papierosy? Pytam bo to chyba tez sprzyja powstawaniu żylaków...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż też ma te żylaki tzn. Jeszcze w liceum miał zabieg ale wtedy strasznie to bolały teraz mi powróciły nic mu nie przeszkadzaj, wcześniej myśleliśmy że to jest przyczyną ze nie mogę zajść był u urologa na badaniu i powiedział że nie jest tak źle i miał rację
Kuwa ale błędy

To mnie pocieszyłaś, bo nasz urolog tez mówi, ze nie jest tak zle. Nawet się nie nadają do operacji :) także muszę ufać ;) dzięki :)

A czy wasi mężowie pała papierosy? Pytam bo to chyba tez sprzyja powstawaniu żylaków...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój niestety kopci ale podobno akurat z tymi żylakami nie ma to nic wspólnego. Na przykład urolog mojego starego zwierzył mu się, ze tez ma takie żylaki a nie pali. Taka natura :)

reklama
Dziekuje:)
Ale szczeze boje sie jak diabli ze kiedys rano sie obudze i bede musiec jechac na szpital przed terminem bo tak bedzie bolec.

No to ja będę trzymać kciuki, żeby tak się nie stało :) a co tak długo musisz czekać? Nie mogą się pospieszyć trochę, skoro Cię boli powinni Ci to usunąć w trymiga!

Do góry