reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja na ostatnim usg przed zabiegiem usłyszałam dosłownie: "Ciąża perfekt!" I po chwili: "Tylko wie pani, że jest źle ulokowana?"
Wiedziałam, diagnozę inny lekarz postawił już dzień wcześniej. Ale pierwsze zdanie wzbudziło taką głupią naiwną nadzieję, że jednak wszystko jest ok.

Straszne to wszystko.... dlatego trafia mnie jasna cholera kiedy słyszę o kolejnej babie która zabiła swoje dziecko albo udawała, ze nie widzi kiedy jej facet robi krzywdę dziecia[emoji24][emoji36][emoji36][emoji36]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma co sie smucić.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się, że tak do tego podchodzisz. Też przeszłam poronienie, co prawda biochemiczne i ciążę pozamaciczną i każdy mnie się dziwił, że się nie załamałam, aż czułam się źle z tym, że nie płaczę dniami i nocami, były doły ale raz czy dwa. Było mi smutno, bo nie obeszło mnie całkiem, czułam że coś mi dano i zabrano. Ale czekałam co mi da los. I teraz czekam że spokojem. Teraz tylko kupiłam Ovarin.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Dziewczyny powiedzcie mi zażywalam clo 3 cykle w każdym była owulacja a ciazy nie ma ....czy ktoś tak miał? Czy po prostu mam zatkane jajniki? Albo mąż słabe nasienie?ja obstagiem to 1 no bo jak to realnie wytłumaczyć. ..wszystko ok a tu się nie udaje ??:/

Dziewczyny powiedzcie mi zażywalam clo 3 cykle w każdym była owulacja a ciazy nie ma ....czy ktoś tak miał? Czy po prostu mam zatkane jajniki? Albo mąż słabe nasienie?ja obstagiem to 1 no bo jak to realnie wytłumaczyć. ..wszystko ok a tu się nie udaje ??:/
W pierwszej kolejności badania nasienia (bo podejrzewam że hormony itp nadania już robiłaś), a potem drożność jajowodów (bo to bardziej inwazyjne badanie)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Czytałam na forach, ze czesc dziewczyn zachodziło w ciąże po okresie stymulacji cyklu czyli już po odstawieniu clo[emoji2] lek pobudził jajniki do pracy i efekty były mimo, ze już nie zażywały go... tak wiec głowa do góry!!!
Poczytać możesz sobie na ovufrend tam są tez ciekawe fora[emoji2]

Czytałam na forach, ze czesc dziewczyn zachodziło w ciąże po okresie stymulacji cyklu czyli już po odstawieniu clo[emoji2] lek pobudził jajniki do pracy i efekty były mimo, ze już nie zażywały go... tak wiec głowa do góry!!!
Poczytać możesz sobie na ovufrend tam są tez ciekawe fora[emoji2]

Dziękuję za odp dziewczyny dajecie nadzieje. .☺

A ja mam w ogóle pytanie jakie bierzecie suplementy i w jakich ilościach? Bo ja już się pogubiłam. Na początku starań przeczytałam, że zalecana dzienna dawka kwasu foliowego to 400mcg i brałam kwas foliowy z Rossmanna, bo tyle miał. Teraz lekarz zalecił mi Miovarian. Według niego i wg. ulotki 1 saszetka dziennie. A w jednej saszetce 200mcg kwasu foliowego.
@Velvetka wspomniała o Ovarinie. Wygooglałam więc go sobie, kliknęłam na opis dozu a tam niezłe combo:

Przechwytywanie.PNG

Więc co zażywacie i w jakich ilościach?

Załączniki

• Przechwytywanie.PNG
    Przechwytywanie.PNG
    8,5 KB · Wyświetleń: 893
A ja mam w ogóle pytanie jakie bierzecie suplementy i w jakich ilościach? Bo ja już się pogubiłam. Na początku starań przeczytałam, że zalecana dzienna dawka kwasu foliowego to 400mcg i brałam kwas foliowy z Rossmanna, bo tyle miał. Teraz lekarz zalecił mi Miovarian. Według niego i wg. ulotki 1 saszetka dziennie. A w jednej saszetce 200mcg kwasu foliowego.
@Velvetka wspomniała o Ovarinie. Wygooglałam więc go sobie, kliknęłam na opis dozu a tam niezłe combo:

Zobacz załącznik 839194

Ja z witamin biorę Ovarin 2 tabletki a wasi mężowie zużywają jakieś witaminy??

reklama

Zobacz załącznik 839194

Ja biorę Ovarin i lepiej się po nim czuje , nie mam takiego napięcia przedmiesiączkowego a lekarz mówił , ze jest ok[emoji2]

Do góry