reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie dziewczyny, w tym cyklu z M przytulanki tylko dwa razy były, i to w dni niepłodne wg kalendarza testów nie robiłam, no bo odpuściliśmy sobie starania ze względu na moje zdrowie, dziś 36dc @ się spoznia 3dni, piersi nie bolą ale sa bardzo duze, normalnie aż stanik jest za mały, aż tak to nigdy nie miałam przed @, ale test ciążowy wyszedł negatywnie, to już sama nie wiem, myślę że może dziś @ przyjdzie, ale aż mnie to wkurza że tak długo jej nie ma.

Witam w 16 dc i pierwszym z duphastonem[emoji5] mam nadzieje, ze dzięki niemu nie będę tak złe się czuć aż @ jak ostatnie cykle... po wczorajszym treningu mam mega zakwasy na nogach i tyłku [emoji16] uwielbiam to uczucie, dzisiaj robię klatkę, barki i brzuch a do tego 25 min na rowerku️‍♂️[emoji468]‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam w 16 dc i pierwszym z duphastonem[emoji5] mam nadzieje, ze dzięki niemu nie będę tak złe się czuć aż @ jak ostatnie cykle... po wczorajszym treningu mam mega zakwasy na nogach i tyłku [emoji16] uwielbiam to uczucie, dzisiaj robię klatkę, barki i brzuch a do tego 25 min na rowerku️‍♂️[emoji468]‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Brawo ! Tez lubię ten stan . Miałam iść rano na siłownie ale postawiłam na leniucha jednak dziś :) czekamy na skoki , kochamy się i zapowiada się miła sobota :) a No i u mnie 18 Dc . [emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny, w tym cyklu z M przytulanki tylko dwa razy były, i to w dni niepłodne wg kalendarza testów nie robiłam, no bo odpuściliśmy sobie starania ze względu na moje zdrowie, dziś 36dc @ się spoznia 3dni, piersi nie bolą ale sa bardzo duze, normalnie aż stanik jest za mały, aż tak to nigdy nie miałam przed @, ale test ciążowy wyszedł negatywnie, to już sama nie wiem, myślę że może dziś @ przyjdzie, ale aż mnie to wkurza że tak długo jej nie ma.

Trzymam kciuki aby może okazał się szczęśliwy ten miesiąc . Takie niespodziewajki są widzę najczęstsze :) na pewno częstsze niż te wyliczone i wyczekane :)
Może na test ciut za wcześnie . Przytulanki były po owu czy raczej przed ?

A moze mialas plodne i owu sie przesunela a na test bylo za szybko?

U mnie 8 dzień cyklu i jakoś zero chęci do działania :( chyba już straciłam wszystkie nadzieje.. w dodatku po tych tabletkach CLO mam wieczne stany depresyjne, totalnie nic mnie nie cieszy :(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 8 dzień cyklu i jakoś zero chęci do działania :( chyba już straciłam wszystkie nadzieje.. w dodatku po tych tabletkach CLO mam wieczne stany depresyjne, totalnie nic mnie nie cieszy :(

Głowa do góry!!! Jesteś taka młodziutka i wszystko co najlepsze przed Toba[emoji8] jak nie masz ochoty na „dzialanie” to odpuść sobie kilka dni a nawet cały cykl... a zamiast tego spacer, książka, fajny film...

Ostatnia edycja:
reklama

Pamietaj ze nie jestes sama i wszystkie tu mamy takie stany "depresyjne" a bynajmniej wiekszosc, tym ktorym sie nie udaje :* trzymam kciuki za nas wszystkich aby w tym roku posypaly sie kreseczki jak lawina ;)

Do góry