reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Super, sliczny brzusio, my tez taki chcemy!!!
A moja siora dzis urodzila 3 dziecko a ja niby sie ciesze ale mi smutno i zazdraszczam :(
Ja tez tak mam czasami... Ciesze sie ze szczescia innych ale serce w srodku sciska z zalu... No ale trzeba byc silnym, usmiech szeroki i hoop na chlopa to w koncu sie uda[emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez tak mam czasami... Ciesze sie ze szczescia innych ale serce w srodku sciska z zalu... No ale trzeba byc silnym, usmiech szeroki i hoop na chlopa to w koncu sie uda[emoji12][emoji12][emoji12]

Standardzik! Każda z nas chyba tak ma. Mnie ch*j strzela nawet jak w serialu ktoś zachodzi [emoji23] a co dopiero w realiach [emoji16] No kuzwa taki nasz los.

1517417157-8029698d24a30ab3-aaaaaa.jpeg
a tutaj sowa i ksiezyc[emoji4] fotka marna ale maz mi cyknal jak cwiczylam w domu[emoji23][emoji23][emoji23] no i sowie obcial ogon i klucz...

Miss :)

Hehe...przypomnialo mi sie jak bylam juz w zaawansowanej ciazy i mialam koszulke z napisem " Miss turnusu, Dom wczasowy Koliber 88" ide sobie przez miasto i slysze pod sklepem od panow co piwko pili : " Eee... miska to turnus sie chyba udał!!!"[emoji23][emoji23][emoji23]

A co tam u ciebie w ogóle?
A w sumie to nic nowego, czekam na @ ten miesiac przymusowo bez staran wiec jutro kolezanka sie pewnie zjawi. Podczytuje was czasem i trzymam kciuki ale jakos sie nie udzielam bo bez staran to co tu pisac, mam nadzieje ze do miesiaca beda juz jakies wyniki bo jakos czuje,ze trace tylko czas a moze by sie udalo.

reklama
A w sumie to nic nowego, czekam na @ ten miesiac przymusowo bez staran wiec jutro kolezanka sie pewnie zjawi. Podczytuje was czasem i trzymam kciuki ale jakos sie nie udzielam bo bez staran to co tu pisac, mam nadzieje ze do miesiaca beda juz jakies wyniki bo jakos czuje,ze trace tylko czas a moze by sie udalo.
Udzielaj sie Kochana bo im wiecej nas tym weselej[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry