B
bibiU
Gość
Fajnie masz, że masz takiego dużego synkaW tym samym wieku jestesmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie masz, że masz takiego dużego synkaW tym samym wieku jestesmy
Kuwa alkoholu mi się chce a zeżarłam tabletki przeciwbólowe przed chwilą
Noo moze poczekam jeszcze chwile i se zrobie drinusiaChyba jak byś sobie jednego drina siekła to nic by się nie stało. Ale nie namawiam!
Noo moze poczekam jeszcze chwile i se zrobie drinusia
Może i tak chyba że zrobie z sokiem pomaranczowym i syropem curacao i będa warstwy koloroweFinlandia, sok malinowy i gazowana? [emoji5]
Może i tak chyba że zrobie z sokiem pomaranczowym i syropem curacao i będa warstwy kolorowe
A może to dobry znak, kiedy testujesz?Ale drineczkami kusicie kobietki [emoji39] ja już w łóżeczku leżę i właśnie poczułam mokro myślałam ze to już okres w końcu zawitał a to sluz rozciągliwy glut [emoji23] jak w dni płodne :/ what the fuck [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom