reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A może to dobry znak, kiedy testujesz?

Trochę mało wieże już ze ten cykl udany bo testowałam 27 dc o 30 dc i biel vizira :( no ale @ nie ma nadal. Mam zamiar w poniedziałek testować jak wytrzymam dziś 33 dc ale nie mam już testów no i poprzednie robiłam na wieczór nie z rannego wiec jakas tam mała iskierka jest w głowie no i nigdy nie miałam śluzu takiego w okresie @ a w poprzednim tygodniu w środę tez miałam takiego gluta :/ [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie masz, że masz takiego dużego synka :)
No taki maly rojber:) I udalo sie od razu w 1 cs a teraz w sumie niewiem czy bedzie mial rodzenstwo.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Ale drineczkami kusicie kobietki [emoji39] ja już w łóżeczku leżę i właśnie poczułam mokro myślałam ze to już okres w końcu zawitał a to sluz rozciągliwy glut [emoji23] jak w dni płodne :/ what the fuck [emoji2

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja rozciagliwy sluz mam przed @ ....zawsze wtedy wiem ze nic z tego :/

A ja właśnie wróciłam z kina - bylam na ladies night w cinema z dziewczynami z pracy.
Wypilam herbatę z nimi i juz mam dość newsów z roboty [emoji23] a teraz ide spac bo o tej porze to ja zawsze sie przewracam na drugi bok i śpię dawno.

W sobotę jedziemy na Hansa Zimmera do Spodka i już nie mogę się doczekać[emoji7]
Lubicie muzykę filmową?

Dobrej nocki [emoji173][emoji173][emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry