reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A może to dobry znak, kiedy testujesz?

Trochę mało wieże już ze ten cykl udany bo testowałam 27 dc o 30 dc i biel vizira :( no ale @ nie ma nadal. Mam zamiar w poniedziałek testować jak wytrzymam dziś 33 dc ale nie mam już testów no i poprzednie robiłam na wieczór nie z rannego wiec jakas tam mała iskierka jest w głowie no i nigdy nie miałam śluzu takiego w okresie @ a w poprzednim tygodniu w środę tez miałam takiego gluta :/ [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie masz, że masz takiego dużego synka :)
No taki maly rojber:) I udalo sie od razu w 1 cs a teraz w sumie niewiem czy bedzie mial rodzenstwo.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Ale drineczkami kusicie kobietki [emoji39] ja już w łóżeczku leżę i właśnie poczułam mokro myślałam ze to już okres w końcu zawitał a to sluz rozciągliwy glut [emoji23] jak w dni płodne :/ what the fuck [emoji2

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja rozciagliwy sluz mam przed @ ....zawsze wtedy wiem ze nic z tego :/

A ja właśnie wróciłam z kina - bylam na ladies night w cinema z dziewczynami z pracy.
Wypilam herbatę z nimi i juz mam dość newsów z roboty [emoji23] a teraz ide spac bo o tej porze to ja zawsze sie przewracam na drugi bok i śpię dawno.

W sobotę jedziemy na Hansa Zimmera do Spodka i już nie mogę się doczekać[emoji7]
Lubicie muzykę filmową?

Dobrej nocki [emoji173][emoji173][emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry