reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
Ja na maratony sexu nie mam ani sily ani mozliwosci bo chlop poza domem... Licze na " zloty strzal"

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kuźwa ja też miałam taki jeden związek, ze bzykanie było na potęgę! Okres czy nie okres nie wytrzymywaliśmy! I jedyne zabezpieczenie to wsteczny [emoji38] i kuwa nigdy nie wpadłam. Trochę Ci zazdroszczę tej wpadki ;) wiadomo, ze z jednej strony to się cieszę, bo na koniec nie warto by było mieć dziecka z tamtym osobnikiem, raz ze był dużo starszy ode mnie a dwa, ze już był po rozwodzie i miał dzieci i przypuszczam, ze zostałabym z tym sama i być może teraz nie byłabym z mężem. A z reszta... co tu gdybać :) jest jak jest i tez jest Ok :)

Jakiez było moje zaskoczenie gdy się dowiedziałam o ciąży ... biorąc tabletki !
Studia rozpoczęte , szaleństwo w głowie a tu ciąża :)
Ale nigdy nie chciałabym wrócić czasu. Nie jestem z tata synka ale ta ciąża pomogła mi w innych rzeczach :) na pewno szybko dorosłam i wyprowadziłam się z toksycznego gniazda .

Teraz moje szczęście ma 12 lat i wczoraj wieczorem pyta przytulony " to co kiedy ta dzidzia w końcu będzie " :)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jakiez było moje zaskoczenie gdy się dowiedziałam o ciąży ... biorąc tabletki !
Studia rozpoczęte , szaleństwo w głowie a tu ciąża :)
Ale nigdy nie chciałabym wrócić czasu. Nie jestem z tata synka ale ta ciąża pomogła mi w innych rzeczach :) na pewno szybko dorosłam i wyprowadziłam się z toksycznego gniazda .

Teraz moje szczęście ma 12 lat i wczoraj wieczorem pyta przytulony " to co kiedy ta dzidzia w końcu będzie " :)))

A jakie masz relacje z tata synka? Ujdzie? :)

Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
To jest AWYKONALNE! czym Ty karmisz tego swojego albo co mu dajesz to ja nie wiem[emoji23] no i co SAMA BIERZESZ no ja prdl nie wierze w to! Co za hardcore! [emoji44]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

A cóż to za magiczna pozycja ? :) nam lekarz mówił ze najlepiej to albo od tylu albo po Bożemu z nogami do góry :)

Ino folic to zwykły kwas foliowy ?
Jakie wgl dziewczyny przyjmujecie witaminy ?

Ja przed zajściem brałam folik i jod bo tsh mu sir nie podobało, i tak do zakończonego 1 trym. Teraz juz te combo dla ciężarnych

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry