reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
Ja na maratony sexu nie mam ani sily ani mozliwosci bo chlop poza domem... Licze na " zloty strzal"

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kuźwa ja też miałam taki jeden związek, ze bzykanie było na potęgę! Okres czy nie okres nie wytrzymywaliśmy! I jedyne zabezpieczenie to wsteczny [emoji38] i kuwa nigdy nie wpadłam. Trochę Ci zazdroszczę tej wpadki ;) wiadomo, ze z jednej strony to się cieszę, bo na koniec nie warto by było mieć dziecka z tamtym osobnikiem, raz ze był dużo starszy ode mnie a dwa, ze już był po rozwodzie i miał dzieci i przypuszczam, ze zostałabym z tym sama i być może teraz nie byłabym z mężem. A z reszta... co tu gdybać :) jest jak jest i tez jest Ok :)

Jakiez było moje zaskoczenie gdy się dowiedziałam o ciąży ... biorąc tabletki !
Studia rozpoczęte , szaleństwo w głowie a tu ciąża :)
Ale nigdy nie chciałabym wrócić czasu. Nie jestem z tata synka ale ta ciąża pomogła mi w innych rzeczach :) na pewno szybko dorosłam i wyprowadziłam się z toksycznego gniazda .

Teraz moje szczęście ma 12 lat i wczoraj wieczorem pyta przytulony " to co kiedy ta dzidzia w końcu będzie " :)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jakiez było moje zaskoczenie gdy się dowiedziałam o ciąży ... biorąc tabletki !
Studia rozpoczęte , szaleństwo w głowie a tu ciąża :)
Ale nigdy nie chciałabym wrócić czasu. Nie jestem z tata synka ale ta ciąża pomogła mi w innych rzeczach :) na pewno szybko dorosłam i wyprowadziłam się z toksycznego gniazda .

Teraz moje szczęście ma 12 lat i wczoraj wieczorem pyta przytulony " to co kiedy ta dzidzia w końcu będzie " :)))

A jakie masz relacje z tata synka? Ujdzie? :)

Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
To jest AWYKONALNE! czym Ty karmisz tego swojego albo co mu dajesz to ja nie wiem[emoji23] no i co SAMA BIERZESZ no ja prdl nie wierze w to! Co za hardcore! [emoji44]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

A cóż to za magiczna pozycja ? :) nam lekarz mówił ze najlepiej to albo od tylu albo po Bożemu z nogami do góry :)

Ino folic to zwykły kwas foliowy ?
Jakie wgl dziewczyny przyjmujecie witaminy ?

Ja przed zajściem brałam folik i jod bo tsh mu sir nie podobało, i tak do zakończonego 1 trym. Teraz juz te combo dla ciężarnych

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry