reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A cóż to za magiczna pozycja ? :) nam lekarz mówił ze najlepiej to albo od tylu albo po Bożemu z nogami do góry :)

Ino folic to zwykły kwas foliowy ?
Jakie wgl dziewczyny przyjmujecie witaminy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę tylko kwas foliowy i codziennie rano soczek świeżo wycisniety z 4-5 pomarańczy :) a na wieczór ze dwie lampki wina! Ot takie witaminy ;)

Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...

Ale biedronka powiem Ci , ze Ty musisz mieć złotego chłopa ! Seks codziennie to dla faceta naprawdę nie lada wyzwanie . Mój na bank by nie dał rady . No bez kitu . Szacun

Ale biedronka powiem Ci , ze Ty musisz mieć złotego chłopa ! Seks codziennie to dla faceta naprawdę nie lada wyzwanie . Mój na bank by nie dał rady . No bez kitu . Szacun

Że mój chłop by nie dał rady to jedno a to, że ja sama bym nie dała rady to drugie [emoji4]

Wtedy to kuwa dopiero była histeria... oboje histeria :D
A wtedy byłam w województwie na badaniach bo z pracy takie mamy, że za darmo można ginekologa interniste o i takie tam. I właśnie tam się dowiedziałam od pani gin że można częściej niż co dwa dni :D i właśnie wtedy poleciła inofolic i się udało przez to teraz tak namiętnie ten inofolic pije :)

Wtedy to kuwa dopiero była histeria... oboje histeria :D
A wtedy byłam w województwie na badaniach bo z pracy takie mamy, że za darmo można ginekologa interniste o i takie tam. I właśnie tam się dowiedziałam od pani gin że można częściej niż co dwa dni :D i właśnie wtedy poleciła inofolic i się udało przez to teraz tak namiętnie ten inofolic pije :)

Kurde czyli bzykając się codziennie pewnie masz w głowie jedno . Aby w końcu się udało . I jest to naprawdę wg mnie mega wyczyn . Wiec głowa może jednak nie ma aż takiego znaczenia .
To chyba naprawdę jednak gdzieś w gwiazdach nam przypisane .
Ja jak wpadłam z pierwsza ciąża miałam ledwo skończone 21 lat . Pamietam tylko , ze bzykałam się na potęgę . Początek związku itd .

Kurde czyli bzykając się codziennie pewnie masz w głowie jedno . Aby w końcu się udało . I jest to naprawdę wg mnie mega wyczyn . Wiec głowa może jednak nie ma aż takiego znaczenia .
To chyba naprawdę jednak gdzieś w gwiazdach nam przypisane .
Ja jak wpadłam z pierwsza ciąża miałam ledwo skończone 21 lat . Pamietam tylko , ze bzykałam się na potęgę . Początek związku itd .

Kuźwa ja też miałam taki jeden związek, ze bzykanie było na potęgę! Okres czy nie okres nie wytrzymywaliśmy! I jedyne zabezpieczenie to wsteczny [emoji38] i kuwa nigdy nie wpadłam. Trochę Ci zazdroszczę tej wpadki ;) wiadomo, ze z jednej strony to się cieszę, bo na koniec nie warto by było mieć dziecka z tamtym osobnikiem, raz ze był dużo starszy ode mnie a dwa, ze już był po rozwodzie i miał dzieci i przypuszczam, ze zostałabym z tym sama i być może teraz nie byłabym z mężem. A z reszta... co tu gdybać :) jest jak jest i tez jest Ok :)

reklama
A cóż to za magiczna pozycja ? :) nam lekarz mówił ze najlepiej to albo od tylu albo po Bożemu z nogami do góry :)

Ino folic to zwykły kwas foliowy ?
Jakie wgl dziewczyny przyjmujecie witaminy ?

Ja łykam Ovarin i kwas foliowy.. tyle mi lekarz kazał ;)

Do góry