reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A cóż to za magiczna pozycja ? :) nam lekarz mówił ze najlepiej to albo od tylu albo po Bożemu z nogami do góry :)

Ino folic to zwykły kwas foliowy ?
Jakie wgl dziewczyny przyjmujecie witaminy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę tylko kwas foliowy i codziennie rano soczek świeżo wycisniety z 4-5 pomarańczy :) a na wieczór ze dwie lampki wina! Ot takie witaminy ;)

Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...

Ale biedronka powiem Ci , ze Ty musisz mieć złotego chłopa ! Seks codziennie to dla faceta naprawdę nie lada wyzwanie . Mój na bank by nie dał rady . No bez kitu . Szacun

Ale biedronka powiem Ci , ze Ty musisz mieć złotego chłopa ! Seks codziennie to dla faceta naprawdę nie lada wyzwanie . Mój na bank by nie dał rady . No bez kitu . Szacun

Że mój chłop by nie dał rady to jedno a to, że ja sama bym nie dała rady to drugie [emoji4]

Wtedy to kuwa dopiero była histeria... oboje histeria :D
A wtedy byłam w województwie na badaniach bo z pracy takie mamy, że za darmo można ginekologa interniste o i takie tam. I właśnie tam się dowiedziałam od pani gin że można częściej niż co dwa dni :D i właśnie wtedy poleciła inofolic i się udało przez to teraz tak namiętnie ten inofolic pije :)

Wtedy to kuwa dopiero była histeria... oboje histeria :D
A wtedy byłam w województwie na badaniach bo z pracy takie mamy, że za darmo można ginekologa interniste o i takie tam. I właśnie tam się dowiedziałam od pani gin że można częściej niż co dwa dni :D i właśnie wtedy poleciła inofolic i się udało przez to teraz tak namiętnie ten inofolic pije :)

Kurde czyli bzykając się codziennie pewnie masz w głowie jedno . Aby w końcu się udało . I jest to naprawdę wg mnie mega wyczyn . Wiec głowa może jednak nie ma aż takiego znaczenia .
To chyba naprawdę jednak gdzieś w gwiazdach nam przypisane .
Ja jak wpadłam z pierwsza ciąża miałam ledwo skończone 21 lat . Pamietam tylko , ze bzykałam się na potęgę . Początek związku itd .

Kurde czyli bzykając się codziennie pewnie masz w głowie jedno . Aby w końcu się udało . I jest to naprawdę wg mnie mega wyczyn . Wiec głowa może jednak nie ma aż takiego znaczenia .
To chyba naprawdę jednak gdzieś w gwiazdach nam przypisane .
Ja jak wpadłam z pierwsza ciąża miałam ledwo skończone 21 lat . Pamietam tylko , ze bzykałam się na potęgę . Początek związku itd .

Kuźwa ja też miałam taki jeden związek, ze bzykanie było na potęgę! Okres czy nie okres nie wytrzymywaliśmy! I jedyne zabezpieczenie to wsteczny [emoji38] i kuwa nigdy nie wpadłam. Trochę Ci zazdroszczę tej wpadki ;) wiadomo, ze z jednej strony to się cieszę, bo na koniec nie warto by było mieć dziecka z tamtym osobnikiem, raz ze był dużo starszy ode mnie a dwa, ze już był po rozwodzie i miał dzieci i przypuszczam, ze zostałabym z tym sama i być może teraz nie byłabym z mężem. A z reszta... co tu gdybać :) jest jak jest i tez jest Ok :)

reklama
A cóż to za magiczna pozycja ? :) nam lekarz mówił ze najlepiej to albo od tylu albo po Bożemu z nogami do góry :)

Ino folic to zwykły kwas foliowy ?
Jakie wgl dziewczyny przyjmujecie witaminy ?

Ja łykam Ovarin i kwas foliowy.. tyle mi lekarz kazał ;)

Do góry