reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej hej. Moja glupota rozwalila mnie dzis na lopatki. U mnie dzisiaj 9dpo- 6 dni do @.Biel mnie oślepiła rano. Niby wiem, ze za szybko, ale zaś wczoraj nie umialam zasnac i wpisalam w googlach magiczne haslo "najszybsze pozytywne testy ciązowe" i jak zobaczyłam ilu babeczkom wyszly kreski w 9, 10 dpo to se pomyslalam: a co se bede, sikne se! I se siknelam kuźwa. Juz nie mam nadzieji, glupia ja :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej. Moja glupota rozwalila mnie dzis na lopatki. U mnie dzisiaj 9dpo- 6 dni do @.Biel mnie oślepiła rano. Niby wiem, ze za szybko, ale zaś wczoraj nie umialam zasnac i wpisalam w googlach magiczne haslo "najszybsze pozytywne testy ciązowe" i jak zobaczyłam ilu babeczkom wyszly kreski w 9, 10 dpo to se pomyslalam: a co se bede, sikne se! I se siknelam kuźwa. Juz nie mam nadzieji, glupia ja :(

Pamiętasz jak ja w 6 dpo poszłam na betę? Wynik oczywiście negatywny. Bo jaki miałby być skoro jeszcze zagnieżdżenie nie było. A po przyjściu do domu sama z siebie się śmiałam jaka ja głupia tak szybko na bete. A po ten dwie piękne kreseczki [emoji1]
Także jest nadzieja [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

1516879786-fa9f77d1760928cf-aaaaaa.jpeg
ja tak oto swietuje biel testu[emoji3][emoji3][emoji3] za nowy cykl staran oby okazal sie owocny!!! Oppa Dziewczyny!!![emoji483][emoji483][emoji483]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

ja tak oto swietuje biel testu[emoji3][emoji3][emoji3] za nowy cykl staran oby okazal sie owocny!!! Oppa Dziewczyny!!![emoji483][emoji483][emoji483]

Gdyby nie to, ze do terminu @ jednak jeszcze az 6 dni, to tez bym tak dzisiaj swietowala :)

ja podejrzewam ze u mnie znowu nic z tego :( mam taki apetyt ze zzarłabym wszystko! a zawsze tak mam przed @... okres powinnam miec za 8 dni :(

Chętnie bym się z Tobą napiła ale w szpitalu z młodym jestem. On dostał "głupiego Jasia", Ja nie, taka sprawiedliwość.

marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry