reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czasami tak bywa. Trzymam kciuki żeby w Twoim przypadku tak było!

marzenia mają wielką moc...
Ja to juz formalnie glupiec zaczynalam bo po owulacji zaczelam treningi odpuszczac zeby nie zaszkodzic implantacji...[emoji53] wariatka jestem ale koniec z tym[emoji3] bede wyciszona i uduchowiona, nie bede przeklinac i wkrecac sie w objawy ciazowe[emoji16] Bede przed sama soba udawac , ze mi nic na tym noe zalezy... Hehe ...taki plan[emoji113][emoji113][emoji113]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lili78 zgadzam się całkowicie z Twoim zdaniem, największe patole zachodzą w ciąze pstryknięciem palcem a my się męczymy :( Swoją drogą, tez uwielbiam fitness :))

Dziewczyny zrobiłam sobie kawę i ją wylałam, myslałam ze wlałam kwaśne mleko. Zrobiłam drugą z nowym mlekiem ale znowu wydaje mi się kwaśna i chyba tez ją wyleję :(( nie wiem czy to ze mna cos nie tak czy z ekspresem... jest to mozliwe by pierwszym objawem ciązy było obrzydzenie do kawy?
Mam nadzieję że tak ! :* U mnie zanim przyszły nudności to zapijałam się kawa [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja to juz formalnie glupiec zaczynalam bo po owulacji zaczelam treningi odpuszczac zeby nie zaszkodzic implantacji...[emoji53] wariatka jestem ale koniec z tym[emoji3] bede wyciszona i uduchowiona, nie bede przeklinac i wkrecac sie w objawy ciazowe[emoji16] Bede przed sama soba udawac , ze mi nic na tym noe zalezy... Hehe ...taki plan[emoji113][emoji113][emoji113]

Ojej to fitness moze zagrozic implatacji???? naczytałam się ze ruch i cwiczenia fizyczne nic tylko pomagają w zajściu w ciązę.... kurcze to chyba tez juz przestanę

A ja tak w ogóle na chłodno myśląc - doszukujemy się tu objawów jeszcze przed @ (sama też to robiłam), ale wszędzie piszą, że objawy, owszem, takie jakie tu podajemy, ale nie wcześniej jak w 5tc, kiedy hcg jest już wystarczająco wysokie.
Więc ja postanowiłam uznawać, że objawy przed terminem @ to po prostu przypadek, połączony z doszukiwaniem się. :)

A ja tak w ogóle na chłodno myśląc - doszukujemy się tu objawów jeszcze przed @ (sama też to robiłam), ale wszędzie piszą, że objawy, owszem, takie jakie tu podajemy, ale nie wcześniej jak w 5tc, kiedy hcg jest już wystarczająco wysokie.
Więc ja postanowiłam uznawać, że objawy przed terminem @ to po prostu przypadek, połączony z doszukiwaniem się. :)

no tak ale wiesz jak to jest jak się jest zdesperowanym w posiadaniu dzidzi... kazdy najmniejszy objaw (nawet ten urojony) to ogromna nadzieja ze się udało. Ale gratuluję ze Tobie udało się wyłączyc takie myslenie :)

Kuzwa ja to samo .
Po okresie chodzę na siłownie od owulacji "oszczędzam się "
...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no tak ale wiesz jak to jest jak się jest zdesperowanym w posiadaniu dzidzi... kazdy najmniejszy objaw (nawet ten urojony) to ogromna nadzieja ze się udało. Ale gratuluję ze Tobie udało się wyłączyc takie myslenie :)

Udało mi się wyłączyć, bo się teraz nie staram, więc mogę myśleć chłodno. :D Wcześniej miałam ogrom objawów i pewnie później też ciężko będzie mi nie analizować. :D

Ojej to fitness moze zagrozic implatacji???? naczytałam się ze ruch i cwiczenia fizyczne nic tylko pomagają w zajściu w ciązę.... kurcze to chyba tez juz przestanę
Nie no...spokojnie[emoji3] zagrozic moze ale bardzo wyczerpujacy wysiłek...duze ciezary na silowni albo intensywny kilkugodzinny... Ja dlatego odpuscilam jakies ostre biegi po gorach ktore trwaly po 4-6 godzin ale taki normalny trening jest ok[emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry