reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czasami tak bywa. Trzymam kciuki żeby w Twoim przypadku tak było!

marzenia mają wielką moc...
Ja to juz formalnie glupiec zaczynalam bo po owulacji zaczelam treningi odpuszczac zeby nie zaszkodzic implantacji...[emoji53] wariatka jestem ale koniec z tym[emoji3] bede wyciszona i uduchowiona, nie bede przeklinac i wkrecac sie w objawy ciazowe[emoji16] Bede przed sama soba udawac , ze mi nic na tym noe zalezy... Hehe ...taki plan[emoji113][emoji113][emoji113]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lili78 zgadzam się całkowicie z Twoim zdaniem, największe patole zachodzą w ciąze pstryknięciem palcem a my się męczymy :( Swoją drogą, tez uwielbiam fitness :))

Dziewczyny zrobiłam sobie kawę i ją wylałam, myslałam ze wlałam kwaśne mleko. Zrobiłam drugą z nowym mlekiem ale znowu wydaje mi się kwaśna i chyba tez ją wyleję :(( nie wiem czy to ze mna cos nie tak czy z ekspresem... jest to mozliwe by pierwszym objawem ciązy było obrzydzenie do kawy?
Mam nadzieję że tak ! :* U mnie zanim przyszły nudności to zapijałam się kawa [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja to juz formalnie glupiec zaczynalam bo po owulacji zaczelam treningi odpuszczac zeby nie zaszkodzic implantacji...[emoji53] wariatka jestem ale koniec z tym[emoji3] bede wyciszona i uduchowiona, nie bede przeklinac i wkrecac sie w objawy ciazowe[emoji16] Bede przed sama soba udawac , ze mi nic na tym noe zalezy... Hehe ...taki plan[emoji113][emoji113][emoji113]

Ojej to fitness moze zagrozic implatacji???? naczytałam się ze ruch i cwiczenia fizyczne nic tylko pomagają w zajściu w ciązę.... kurcze to chyba tez juz przestanę

A ja tak w ogóle na chłodno myśląc - doszukujemy się tu objawów jeszcze przed @ (sama też to robiłam), ale wszędzie piszą, że objawy, owszem, takie jakie tu podajemy, ale nie wcześniej jak w 5tc, kiedy hcg jest już wystarczająco wysokie.
Więc ja postanowiłam uznawać, że objawy przed terminem @ to po prostu przypadek, połączony z doszukiwaniem się. :)

A ja tak w ogóle na chłodno myśląc - doszukujemy się tu objawów jeszcze przed @ (sama też to robiłam), ale wszędzie piszą, że objawy, owszem, takie jakie tu podajemy, ale nie wcześniej jak w 5tc, kiedy hcg jest już wystarczająco wysokie.
Więc ja postanowiłam uznawać, że objawy przed terminem @ to po prostu przypadek, połączony z doszukiwaniem się. :)

no tak ale wiesz jak to jest jak się jest zdesperowanym w posiadaniu dzidzi... kazdy najmniejszy objaw (nawet ten urojony) to ogromna nadzieja ze się udało. Ale gratuluję ze Tobie udało się wyłączyc takie myslenie :)

Kuzwa ja to samo .
Po okresie chodzę na siłownie od owulacji "oszczędzam się "
...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no tak ale wiesz jak to jest jak się jest zdesperowanym w posiadaniu dzidzi... kazdy najmniejszy objaw (nawet ten urojony) to ogromna nadzieja ze się udało. Ale gratuluję ze Tobie udało się wyłączyc takie myslenie :)

Udało mi się wyłączyć, bo się teraz nie staram, więc mogę myśleć chłodno. :D Wcześniej miałam ogrom objawów i pewnie później też ciężko będzie mi nie analizować. :D

Ojej to fitness moze zagrozic implatacji???? naczytałam się ze ruch i cwiczenia fizyczne nic tylko pomagają w zajściu w ciązę.... kurcze to chyba tez juz przestanę
Nie no...spokojnie[emoji3] zagrozic moze ale bardzo wyczerpujacy wysiłek...duze ciezary na silowni albo intensywny kilkugodzinny... Ja dlatego odpuscilam jakies ostre biegi po gorach ktore trwaly po 4-6 godzin ale taki normalny trening jest ok[emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry