reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

z racji ze dołączyłam do Was kilka dni temu nie znam Waszych historii... jak długo staracie się o dzidzie?
Ja wlasnie zaczne za chwile 6 cykl staran, mam synka 6 lat a ja i moj maz 40 tak wiec nielada wyzwanie przed nami [emoji4]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem właśnie w 14stym cyklu starań [emoji846] nawet nie wiem kiedy to zleciało, No ale cóż... walczę dalej ale już mam wyluzowanko :)
O'Hara ja o pierwsza ciaze dwa lata walczylam a wszystko bylo z nami ok... Mysle, ze chyba faktycznie musimy wrzucic na luz , poswiecic ze dwa cykle zeby nie sprawdzac ktory dzien cyklu tylko kochac sie na spontanie...moze wtedy cos zaskoczy[emoji106][emoji106][emoji106]

To ja 15 cykl... póki co nie udało się ani razy a staranie regularne co dwa dni :(

No cóż kochana, jednym się udaje za pierwszym razem a inni musza się gimnastykować :) właśnie się dowiedziałam, ze moja znajoma zaszła! W dwudziestym cyklu starań!! Zdrowiutcy obydwoje, a jednak trzeba było czasu. Także głowa do góry!! :)

O'Hara ja o pierwsza ciaze dwa lata walczylam a wszystko bylo z nami ok... Mysle, ze chyba faktycznie musimy wrzucic na luz , poswiecic ze dwa cykle zeby nie sprawdzac ktory dzien cyklu tylko kochac sie na spontanie...moze wtedy cos zaskoczy[emoji106][emoji106][emoji106]

No właśnie o to chodzi! My za bardzo histeryzujemy :) a dziecko to nie buty, ze chce to będę mieć i ch..j!! :) rozwydrzone jesteśmy ;) matka natura nas pokory uczy :)

reklama
Do góry