reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bu:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png

[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej babeczki! Dzisiaj miałam pozamiatane w robocie... dopiero zapijam sobie dzień winkiem! A co?!
A widzę, ze wy tu planujecie zbiorowe narkotyzowanie się! Ale powiem wam, ze to chyba nic tak hop siup! Mi lekarz nic na przykład nie chciał wypisać, bo powiedział ze wszystko jest w porzo i nie ma takiej potrzeby, wiec takie leki to chyba po zagłębionych badaniach... No nie wiem, ja tam kiedys czytałam o tym dzięgielu chińskim (poczytajcie sobie) i niby naturalny produkt ale ja tam sram w gacie [emoji6] nie chce się faszerować jeśli to nie konieczność [emoji4]
Ps @marta_usssek No przytulas No, co tu dużo gadać. I nie 1dc tylko 1tc!!!! [emoji123][emoji8]

Juz sie martwiłam !

reklama
Ja się czuje zajebiscie :) mogłabym góry przenosić ale wiadomo, 9dc ovu się zbliża wiec i nastroik jest, zobaczymy za tydzień jaka będę bohaterka [emoji6] a ty jak tam, smutek jest? Czy się trzymamy?

Smutek byl przez chwile . Jak zwykle . Staram sie byc silna babka :) Maz wrócił z pracy i cudownie polepszył mój nastrój mówiąc " No co Ty ryczysz mała ! Luty bedzie nasz " :)
Także moze i tak bedzie . Ufam mu . No .

Do góry