reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki dziewczyny . Kochane jesteście . Na następnej wizycie prosze lekarza o clo . Czytałam duuuuzo na ten temat dzisiaj i po cichu obiecałam sobie ze jak przyjdzie małpa to prosze wlasnie o niego . Gdzie nie czytam to ogrom starań wlasnie dopiero po clo zaskoczyło .
Tylko te ciąże mnogie mnie zastanawiają .
Któraś bierze wgl ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny . Kochane jesteście . Na następnej wizycie prosze lekarza o clo . Czytałam duuuuzo na ten temat dzisiaj i po cichu obiecałam sobie ze jak przyjdzie małpa to prosze wlasnie o niego . Gdzie nie czytam to ogrom starań wlasnie dopiero po clo zaskoczyło .
Tylko te ciąże mnogie mnie zastanawiają .
Któraś bierze wgl ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez przyjelam ta strategie i jak szalec to szalec!!! Niech bedzie mnoga!!! A co!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez przyjelam ta strategie i jak szalec to szalec!!! Niech bedzie mnoga!!! A co!!!

Po co kurde tracić czas i sie stresować . Jeśli płodność jest to moze wystarczy jej tylko troche pomoc ?

Czytaj to Lili !

https://******************/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-po-clo-komu-sie-udalo,2646,1.html

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka bylam u gina bo trzebabylo cytologie wykonac i okazalo sie ze juz jestem po owulacji jakies 5-7dni, wtey byly male przytulana, kiedy najwczesniej wykonac test?

Po co kurde tracić czas i sie stresować . Jeśli płodność jest to moze wystarczy jej tylko troche pomoc ?

Czytaj to Lili !

https://******************/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-po-clo-komu-sie-udalo,2646,1.html

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie moge otworzyc linka ale masz racje, ze trzeba dzialac bo czas ucieka...mnie szczegolnie z racji wieku ale kazda z nas ma przeciez dosyc tego czekania i kolejnych rozczarowan[emoji22] Jesli mozna farmakologicznie pomoc naturze to trzeba dzialac!!![emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Damy radę!!!

reklama
Z wyjatkiem poprzedniego cyklu przez ostatnie 7 miesiecy cykle mialam 26 dni a dzis mam wlasnie 26 dc czyli obstawiam jutro badz piatek[emoji22]

Hm. Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła. Mam dobre przeczucia, co do Ciebie :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry