reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzieki Kochana ale jakos w tym cyklu nie licze juz na to[emoji22]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nakręcaj się ani w tą, ani w tą :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Póki nie ma @ jest nadzieja !
U mnie 27 Dc . Nie moge podnieść sie z łóżka do pracy . Śniło mi sie , ze pracowałam w podstawówce i 13 letnie dziewczynki chodziły tam w ciąży . Większość nie wiedziała kto jest ojcem . Byłam przerażona i za wszelka cenę chciałam im pomoc . Mój maz drukował do rozwieszenia w szkole broszury dotyczące ciąż u młodych dziewczynek . Jak temu zapobiec itd . Dziwnyyyyy sen . To jeden z tych snów , ktore cały Dzien bedą chodzić mi po głowie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie dość... Realistyczny sen. Teraz coraz więcej dzieci ma.. dzieci..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja się wkurzyłam. Końcem listopada składam papiery o przeniesienie numeru z Play do T-Mobile. Do tej pory nie przenieśli.. infolinia T-Mobile na weekendzie nie działa, dodzwoniłam się wczoraj wieczorem na infolinię techniczna Play.. wiecie że przez dwa miesiące tmobile nie wysłał do Play info o przeniesieniu?? Dwa dodatkowe miesiące muszę być w Play i płacić abonament.. dzisiaj Damian urywa się z pracy i jedziemy do T-Mobile aferę robić.. bo pytanie czy zapłacą za mnie te dwa dodatkowe abonamenty które będę u obecnego operatora. Jeszcze dobrze z nimi umowy nie zaczęłam a już problemy. Zaczynam żałować że z Play się przenosze. Pokusiła mnie tańsza oferta i tańszy telefon o i mam...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do konca ciazy jeszcze piersi Ci sporo urosna;) Dla zadowolenia Twojego chłopa:p

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Mój chłop ponoć jest zadowolony z tego jak jest ale wiadomo jak to jest z chłopami :p

Hej Dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić, że jesteśmy po pierwszym usg. Brzdąc ma już 1,7 cm i jest starszy o 3 dni niż wychodzi z OM, 8t2d. Termin mamy na 30 sierpnia. Serducho bije 167 uderzeń na minutę [emoji173]️.

Nosek po mamusi [emoji6].

4191d19d56844a87493697b030bfe4ba.jpg
Gratuluję! Piękna dzidzia :) Jeszcze tak niedawno moja taka była a teraz już 10cm dzidzi, kiedy to przeleciało :)

Dziewczyny-melduje!
Jest pierwszy kopniaczek! [emoji7]
Od 2 dni tak cos niby czuje, niby nie... takie delikatne ale teraz to dość wyraźny kopniak był [emoji173][emoji173][emoji173] no coś pięknego [emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Ooo super ale zazdroszczę [emoji7] Ja też czekam z niecierpliwością i już nie mogę się doczekać [emoji7]

Ja się wkurzyłam. Końcem listopada składam papiery o przeniesienie numeru z Play do T-Mobile. Do tej pory nie przenieśli.. infolinia T-Mobile na weekendzie nie działa, dodzwoniłam się wczoraj wieczorem na infolinię techniczna Play.. wiecie że przez dwa miesiące tmobile nie wysłał do Play info o przeniesieniu?? Dwa dodatkowe miesiące muszę być w Play i płacić abonament.. dzisiaj Damian urywa się z pracy i jedziemy do T-Mobile aferę robić.. bo pytanie czy zapłacą za mnie te dwa dodatkowe abonamenty które będę u obecnego operatora. Jeszcze dobrze z nimi umowy nie zaczęłam a już problemy. Zaczynam żałować że z Play się przenosze. Pokusiła mnie tańsza oferta i tańszy telefon o i mam...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

A mnie play coraz bardziej wkurza wlasnie , mamy 3 numery od ładnych paru lat ale zastanawiam sie nad zmiana .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.
Dziś 8dc.
Dziewczyny które łykały pigułki mam pytanko.
Czy pod czas zażywania tabletek bolaly Was piersi i podbrzusze?

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Do góry