Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja siedze z małym moim i nic ciekawego się nie dzieje kazałam chłopu kasze pęczak kupić ciekawe co przywiezie? HahaJak tam spędzacie dzionek?
Ja z chrześniakiem mam dyżur bo siostra na studiach.
Aktualnie ma focha bo nie pozwoliłam z herbatnikiem zjechać do kulek tylko najpierw zjeść [emoji23]
Miłego dzionka[emoji16][emoji16][emoji16]
Nie lubię szpinaku! Mam traumę. Jak chodziłam do przedszkola to raz na obiad był szpinak, ziemniaki i parówka. I wzięłam ten cały szpinak na raz zapakowałam do buzi żeby już mieć z głowy i się porzygałam na talerzyk [emoji23] a ta suka przedszkolanka wydarła się na mnie i kazała mi to jeść, czaicie?? Od tamtej pory od samego zapachu szpinaku zbiera mi się na wymioty [emoji13]
Śluz głodnyDziewczynki sprawy się tak mają że owulacji z tamtego tygodnia się zatrzymała najprawdopodobniej i nie doszła do skutku. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wczoraj miałam drugą i trzy dni wcześniej walczyliśmy. Śluz był tak głodny że i tydzień przeżyją! Tak podejrzewa ginekolog. Oby w tym się nie myliła.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli co może być ciąża? Bo nie ogarniam jak owulacja sie zatrzymała?Dziewczynki sprawy się tak mają że owulacji z tamtego tygodnia się zatrzymała najprawdopodobniej i nie doszła do skutku. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wczoraj miałam drugą i trzy dni wcześniej walczyliśmy. Śluz był tak głodny że i tydzień przeżyją! Tak podejrzewa ginekolog. Oby w tym się nie myliła.
Hormony mogą sprawić że owulacja się zatrzyma. Dochodzi stres czy choroba i jajeczko zamiast pęknąć zostaje wchłonięte, a jak sytuacja życiowa lub hormony się unormują może się zdarzyć że w ciągu kilku dni dojrzeje następne i pęknie.Czyli co może być ciąża? Bo nie ogarniam jak owulacja sie zatrzymała?
To póki co wszystkie 3 mamy chłopców [emoji173]Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]
A może być też cykl bezowulacyjny.Hormony mogą sprawić że owulacja się zatrzyma. Dochodzi stres czy choroba i jajeczko zamiast pęknąć zostaje wchłonięte, a jak sytuacja życiowa lub hormony się unormują może się zdarzyć że w ciągu kilku dni dojrzeje następne i pęknie.