reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie słyszałam że to objaw ciąży, tylko wczoraj robiłam test i była jedna kreska [emoji58]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Może jeszcze wcześnie na test. Lub zbieg okoliczności. Ale trzymam kciuki, żeby to był pierwszy Twój obiaw ciążowy.

reklama
A ja witam sie w 23 Dc . 6 dni do @ . 7 tabl duphastonu i wczoraj miałam wrażenie , ze miałam rozowy sluz ...
Dzis koniec urlopu . Wracamy popołudniu do domu , jutro do pracy [emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może implementacja! :D

f2w3csqvilsnamac.png

Dziekuje [emoji8]No raczej za wcześnie bo to 25 dc a ja raczej mam 34 więc wczesnie ale nie wiem . Mam nadzieję że może @ nie przyjdzie ale wszytsko się okaże w Poniedzialek u Gina.

Jotka przepadła, nie odpowiada na wiadomości a tabelka nieaktualna. To pozwoliłam sobie stworzyć nową, taką, którą każdy może edytować (choć na telefonie to chyba nie działa) i przy okazji ma sortowanie po datach testowania. :D
Wpisujta się!
Link do: Staraczki-2017.xlsx

Zobacz załącznik 835790
Witam w 20 dniu najbardziej tajemniczego cyklu. :) Liczę, że za tydzień przyjdzie @ i potem sprawy potoczą się po staremu. Będę mogła wtedy policzyć czy można zacząć starania już w maju. :D

No trzymam kciuki i mam nadzieje, ze jak wrócicie do starań to się uda w mgnieniu oka! [emoji256][emoji256]

Jotka przepadła, nie odpowiada na wiadomości a tabelka nieaktualna. To pozwoliłam sobie stworzyć nową, taką, którą każdy może edytować (choć na telefonie to chyba nie działa) i przy okazji ma sortowanie po datach testowania. :D
Wpisujta się!
Link do: Staraczki-2017.xlsx

Super! :) mogę ja wyświetlić w telefonie ale nie mogę nic wpisać [emoji53] także może byś mi zamieniła? Ostatnia @ 16.01 data testu 12.02 :) ale nie doliczaj mi proszę cyklu starań, bo przebimbałam ostatni ;) dziękuje [emoji8]

Kiedyś, jak miałam tak ze 20 lat i jeszcze mi ciąże nie były w głowie to natknęłam się w internetach na kafeterii na wątek staraczek i wciągnęło mnie to, podczytywałam je codziennie pokryjomu i kibicowałam. Pamietam, ze była tam taka dziewczyna która bardzo długo nie mogła zajść ale w końcu jej się udało! I jak to czytałam, to byłam pewna, ze kiedyś podzielę jej los! No i proszę! Wykrakałam ;)
W sumie nie wiem dlaczego wam o tym opowiadam i dlaczego w ogóle mi się to przypomniało [emoji16] dziękuje za uwagę ;)

A jak sobie teraz w ogóle pomyśle, ze to minęło już 15 lat i to dziecko tej dziewczyny jest już takie duże a ona pewnie już pod menopauzę [emoji33][emoji33] szok!! [emoji16]

reklama
Do góry