reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie słyszałam że to objaw ciąży, tylko wczoraj robiłam test i była jedna kreska [emoji58]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Może jeszcze wcześnie na test. Lub zbieg okoliczności. Ale trzymam kciuki, żeby to był pierwszy Twój obiaw ciążowy.

reklama
A ja witam sie w 23 Dc . 6 dni do @ . 7 tabl duphastonu i wczoraj miałam wrażenie , ze miałam rozowy sluz ...
Dzis koniec urlopu . Wracamy popołudniu do domu , jutro do pracy [emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może implementacja! :D

f2w3csqvilsnamac.png

Dziekuje [emoji8]No raczej za wcześnie bo to 25 dc a ja raczej mam 34 więc wczesnie ale nie wiem . Mam nadzieję że może @ nie przyjdzie ale wszytsko się okaże w Poniedzialek u Gina.

Jotka przepadła, nie odpowiada na wiadomości a tabelka nieaktualna. To pozwoliłam sobie stworzyć nową, taką, którą każdy może edytować (choć na telefonie to chyba nie działa) i przy okazji ma sortowanie po datach testowania. :D
Wpisujta się!
Link do: Staraczki-2017.xlsx

Zobacz załącznik 835790
Witam w 20 dniu najbardziej tajemniczego cyklu. :) Liczę, że za tydzień przyjdzie @ i potem sprawy potoczą się po staremu. Będę mogła wtedy policzyć czy można zacząć starania już w maju. :D

No trzymam kciuki i mam nadzieje, ze jak wrócicie do starań to się uda w mgnieniu oka! [emoji256][emoji256]

Jotka przepadła, nie odpowiada na wiadomości a tabelka nieaktualna. To pozwoliłam sobie stworzyć nową, taką, którą każdy może edytować (choć na telefonie to chyba nie działa) i przy okazji ma sortowanie po datach testowania. :D
Wpisujta się!
Link do: Staraczki-2017.xlsx

Super! :) mogę ja wyświetlić w telefonie ale nie mogę nic wpisać [emoji53] także może byś mi zamieniła? Ostatnia @ 16.01 data testu 12.02 :) ale nie doliczaj mi proszę cyklu starań, bo przebimbałam ostatni ;) dziękuje [emoji8]

Kiedyś, jak miałam tak ze 20 lat i jeszcze mi ciąże nie były w głowie to natknęłam się w internetach na kafeterii na wątek staraczek i wciągnęło mnie to, podczytywałam je codziennie pokryjomu i kibicowałam. Pamietam, ze była tam taka dziewczyna która bardzo długo nie mogła zajść ale w końcu jej się udało! I jak to czytałam, to byłam pewna, ze kiedyś podzielę jej los! No i proszę! Wykrakałam ;)
W sumie nie wiem dlaczego wam o tym opowiadam i dlaczego w ogóle mi się to przypomniało [emoji16] dziękuje za uwagę ;)

A jak sobie teraz w ogóle pomyśle, ze to minęło już 15 lat i to dziecko tej dziewczyny jest już takie duże a ona pewnie już pod menopauzę [emoji33][emoji33] szok!! [emoji16]

reklama
Do góry