reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wpisuje w ten kalkulator ale wyskakuje mi błąd do linku :(

A jak boje się, że powinno być więcej...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wpisuje w ten kalkulator ale wyskakuje mi błąd do linku :(

A jak boje się, że powinno być więcej...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1516038880-3ffc2d33e4950f0a-aaaaaa.png

Mi wychodzi że norma jest więc się nie martw

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Beenka Ty nasz mediatorze kochany skróciłaś mój post ;)

Bo Ty tam o jakiejś prehistorii epopeje, a ja o tych testach głównie chciałam, tożem skróciła [emoji16].

@Ewarut, no... niuans jednak jest, ale robi ogromną różnicę [emoji106].

@Jotka_Szczotka, ja wiem, że Ty cała w nerwach i emocjach, ale wracaj tu! I zakazuję Ci już dzisiaj czegokolwiek pić, żeby jutro z rańca Twoje siuśki były pomarańczowe. Bo jak nas tak dłużej przetrzymasz z takim bladziochem, to na zawał zejdziemy [emoji16].

reklama
Tak to już jest nie pierwsza i nie oststnia kłótnia tutaj juz AgaRS oberwała teraz Ewarut. Dlatego ja na stałe nie dołączam bo swojego zdania wypowiedzieć nie można która pamięta kłótnie bo dzieci głośno w mieszkaniu czy tak można i jedzenie po 18 czy bogaczka AgaRS bo je drogie rzeczy i Kasia kolejna bo ma to coś z lidla hahaha śmiech na sali normalnych tutaj można na placach jednej ręki. Kłotnie głównie z Elodia i AgaRS bo Aga ma swoje zdanie to samo Jotka bo kolejny raz najpierw Aga teraz Ewa coś powiedziała co jej nie pasuje i już gównoburza.
Zluzujcie i idźcie spać. Ja już prv do AgaRS pisałam żeby się nie przejmowała i się im nie dała Ewa Ty też się nie daj tak to jest która w ciążę zajdzie zaraz dostaje

Do góry