mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Całe forum je dziś zupę [emoji16]Zupa dzisiaj widzę w modzie
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całe forum je dziś zupę [emoji16]Zupa dzisiaj widzę w modzie
Ja juz chce testowac!!!!!!! A tu dopiero 4dpo[emoji36][emoji36][emoji36]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No to faktycznie super trafiliście! Takie promki najlepsze. Ostatni mój kuzyn kupił jeansy kalvina cleina za 170, a normalnie kosztują 600Przejrzałam wszystko i wyobraźcie sobie, ze wpadłam do vistuli bo ost kurtka stamtąd właśnie i co? Kupiłam w takiej promocji ze ja pierdziu!
Kosztowała UWAGA 850 zł [emoji16]
A po rabatach (juz byla przeceniona + jeszcze po zalogowaniu sie na stronę 20%znizki na płaszcze i kurtki) wyszlo 270!
Jest na prawdę ciepła z puchem gesim.
4f, hm, Big star, wszystko obejrzałam i w sumie tutaj cena i okazja najlepsza
Dzieki dziewczyny za rady!
Nooo sama nie mogłam w to uwierzyć!No to faktycznie super trafiliście! Takie promki najlepsze. Ostatni mój kuzyn kupił jeansy kalvina cleina za 170, a normalnie kosztują 600
Sobie coś ładnego upolowalas?Nooo sama nie mogłam w to uwierzyć!
No to faktycznie super trafiliście! Takie promki najlepsze. Ostatni mój kuzyn kupił jeansy kalvina cleina za 170, a normalnie kosztują 600
DokładnieNie daj się! Bądź ponad to! [emoji16] niech moc będzie z tobą
Moje dziecko spało 1h i 15 minut, taki jest niespiacy od urodzenia
A wez mial 2 tyg byly walentynki wtedy i przespal mi w dzien tylko 1.5 godziny, myslalam ze padne psychicznieMoje dziecko chyba będzie leniwcem od urodzenia. Sama zobacz, już mu się nie spieszy, na spokojnie sobie podchodzi do sprawy [emoji16]